Home » Archief » Waarom zit Dion Graus niet in de gevangenis?


[10.04.2021]

Waarom zit Dion Graus niet in de gevangenis?

Peter Breedveld


Voice of BaceprotSchool Revolution

Sinds twee weken zit de Tweede Kamer vol neonazi’s, echte Joden-hatende, Holocaust-verheerlijkende en antisemitisme-vergoelijkende kloteracisten die meteen al zijn begonnen met het intimideren van de Sylvana Simons, maar waar van de week veel ophef over was, was de broek van het GroenLinkse Kamerlid Kauthar Bouchallikht. Te casual en bovendien had Bouchallikht een te nonchalante, respectloze houding aangenomen. Een ‘powerstance‘. Een belediging voor de mensen die gestorven zijn voor onze democratie, I kid you not. Nazi’s in de Kamer maar door de broek van Kauthar Bouchallikht is Hannie Schaft voor niks gesneuveld.

Dat er nu al vijftien jaar een hufter in de Kamer zetelt die probeerde zijn hoogzwangere ex te wurgen en die een andere ex uitpooierde als betaalmiddel aan zijn beveiligers, daar is totáál geen ophef over. Steeds als er een foto van de vrouwenmisandelende psychopooier Dion Graus langskomt, begint iedereen te ginnegappen dat-ie er gek uitziet, en op de Penguin uit Batman Returns lijkt. Dude, die meneer mag er grappig uitzien, hij mishandelt vrouwen en pooiert ze uit. Waarom zit hij daar nog? Waarom zit Dion Graus niet in de gevangenis? Waar is de #Metoo-kliek?

Harvey Weinstein

Het is met die Nederlandse #Metoo-beweging al net zo als met de Nederlandse afdeling van Black Lives Matter, vooral heel erg bezig met wat er in Amerika gaande is. Heel erg begaan met de slachtoffers van Harvey Weinstein, die besloten de filmproducent aan te klagen toen ze er de honderdduizend dollar zwijggeld doorheen hadden gejaagd als goedmakertje voor het feit dat ze met hem naar bed moesten voor een filmrol, maar de vrouwenbeulende nazi in de eigen gelederen kan ongestoord zijn gang gaan.

Het schuim vormt zich op ieders lippen als het over Woody Allen gaat, wiens onschuld meerdere keren is aangetoond, maar GeenStijl bestaat nog steeds. Waarom bestaat GeenStijl nog steeds? Waarom wordt GeenStijl-redacteur Bart Nijman als een serieuze gesprekspartner gezien voor politici en media, terwijl hij geweld tegen vrouwen propageert, terwijl GeenStijl gestolen naaktfoto’s van minderjarigen plaatst, vrouwen slut-shamet en lezers aanmoedigt te masturberen op de foto’s van een in elkaar geslagen vrouw?

In Nederland, en dat is altijd al zo geweest, heeft iedereen altijd de mond vol over de zonden van andere landen, voor de balk in eigen ogen is het hele land blind. Woedend zijn over het racisme in Amerika, hier een hele cultus bouwen rond een gestoorde nazi. Huilen om de mishandelde en vermoorde vrouwen in Hollywood en de islamitische wereld, wegkijken als een kleurrijke politicus zijn vrouw in elkaar slaat of die dekselse GeenStijlers in wraakporno en misogynie grossieren.

Thierry Baudet

O, in de kunst- en cultuurwereld wordt er weleens een docent of kunstenaar gecanceld en toen de redacteur van een bekende uitgeverij één van zijn schrijvers een iets te vrijpostig mailtje had gestuurd, was het ook snel met hem gedaan. Kennelijk moet er af en toe een schlemiel worden geofferd om de #Metoo’ers gedeisd te houden. Grosso modo geeft niemand hier om een gewurgde vrouw, of een kerel die zijn vrouw uitpooiert, of een populaire televisiepresentator die al zijn stagiaires neukt. Er waren wat vrouwen op Twitter die lawaai maakten over de bizarre seksistische uitspraken van Baudet, dat vrouwen “ja” bedoelen als ze “nee” zeggen en die het opnam voor verkrachtingsgoeroe Julien Blanc, maar hun seksegenoten op de redacties vroegen Baudet vooral naar zijn pakken en zijn liefdesleven, als ze hem interviewden, en zwijmelden weg bij zijn Marlon Brando-blik.

Blanc werd overigens ook verdedigd door de Grote Denker Bas Heijne en een zwik andere NRC-intellectuelen. Geweld tegen vrouwen is iets waar de anderen zich zorgen om moeten maken. In Nederland doen we er niet moeilijk over.

Mondkapje van Sylvana Simons

Verklaar anders waarom er niet elke dag mensen staan te protesteren voor het Tweede Kamergebouw, en waarom parlementariërs geen statement maken tegen Graus. Het kan niemand een kut schelen. Iedereen laat zijn opdringerige collega, zijn bepotelende vriend, zijn vrouwenhatende broer, zoon, vader en oom zijn gang gaan want het moet wel gezellig blijven, niet waar. Laten we eendrachtig zeiken over het mondkapje van Sylvana Simons en de hoofddoek van Kauthar Bouchallikht en haar broek.

En haha, Dion Graus lijkt op de Penguin.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 10.04.2021 @ 16:27

[Home]
 

1 Reactie

op 10 04 2021 at 16:27 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS