Home » Archief » Dat hebt u toch niet nodig, mevrouw Bussemaker?


[14.03.2016]

Dat hebt u toch niet nodig, mevrouw Bussemaker?

Peter Breedveld

yuji30groot
Illustratie: Yuji Moriguchi

Mannen moeten duidelijk stelling nemen tegen seksueel geweld tegen vrouwen, zegt minister Jet Bussemaker in dit bericht. Vandaag gaat ze dat bij de Verenigde Naties aankaarten. Verkrachting, ongewenste handtastelijkheden in het café, mannen moeten zich uitspreken. ‘Bussemaker wil de focus van het probleem verplaatsen naar de mannen, ook in Nederland’, aldus Nu.nl.

Vier alinea’s gaat dat goed, tot aan het tussenkopje ‘Keulen’, dan begint het gedonder (bwahahaa): ‘Verkrachtingen en geweld tegen vrouwen zijn problemen die volgens de minister opnieuw onder de aandacht zijn gekomen door de aanrandingen in Keulen’, meldt Nu.nl. ‘Slachtoffers en getuigen verklaarden eerder dat de daders uit Noord-Afrika komen of van Arabische komaf zijn.’

‘Volgens Bussemaker moeten we erkennen dat de combinatie van de Arabische cultuur en de islam vrouwen een andere positie toekent dan wij in het Westen doen. “Dat moeten we durven benoemen”, aldus Bussemaker.’

Stemmingmakerij

Waaróm nou? Als we iets van Keulen hebben geleerd, dan is dat vooral dat journalisten en politici desastreus hebben gemiskleund. Van die massa-aanrandingen is vooralsnog één aanklacht wegens seksueel geweld overgebleven (vorige week zouden er nog twee verdachten van seksueel geweld zijn opgepakt), nogal wat aangiftes bleken vals en het is nog steeds niet duidelijk wat zich tijdens de Oudejaarsnacht precies heeft voorgedaan.

Desondanks bleven politiek en media maandenlang stemming maken tegen vluchtelingen, moslims en Arabieren, over ‘meegevluchte vrouwenhaat‘ en dat we onze ‘provluchtelingenovertuiging‘ moesten heroverwegen. Feiten? Fuck feiten, met feiten moet je oppassen, aldus de Volkskrant. Het was immers, sommige journalisten waren daar heel eerlijk in, de bedoeling om met die stemmingmakerij tegen Syriërs een politieke aardverschuiving te veroorzaken.

Woest beest

Misschien is het zo dat ‘de combinatie van de Arabische cultuur en de islam vrouwen een andere positie toekent dan wij in het Westen doen’, maar je mag dat niet zeggen naar aanleiding van Keulen. Als ‘Keulen’ iets heeft bewezen, dan is het dat er grote schoonmaak nodig is bij de NOS. Dat onder het dunne laagje beschaving waar NRC Handelsblad mee pronkt, een woest beest schuilt dat ‘zandnegers’ te lijf wil gaan.

Maar dat met de komst van Noord-Afrikanen en Arabieren seksueel geweld terug is van weggeweest? Ik dacht het niet. Bijna de helft van de Nederlandse vrouwen is slachtoffer van seksueel geweld, terwijl het Europese gemiddelde op een derde ligt. Nederlandse mannen zijn dus kampioen seksueel geweld. Of gelooft iemand dat al dat seksuele geweld voor rekening komt van die 600.000 of zo Arabieren en Noord-Afrikanen die we hier hebben?

Bezorgde burgers

Ik niet. Ziet u, ik wil best geloven dat er in de islamitische en Arabische cultuur anders naar vrouwen gekeken wordt, maar is de positie van de vrouw in Nederland echt zoveel beter? Het grofste seksuele geweld dat ík in verband met Keulen en Syrische vluchtelingen heb gezien, was die van de ‘bezorgde burgers’, die vrouwen met een genuanceerd standpunt verkrachting toewensten. De piemelroepers, de types die dreigden de dochters van een raadslid te verkrachten. Die vonden dat Hassnae en haar moeder verkracht moesten worden.

Elke vrouw met een mening in de media wordt door onze geëmancipeerde Nederlandse, witte mannen overladen met een lawine van misselijkmakend, seksueel geweld. Hassnae kan daarover meepraten. Door een medewerker van The Post Online is ze maandenlang opzichtig geïntimideerd en gestalkt, bedreigd met verkrachting, uitgemaakt voor afschuwelijke dingen. Niemand die daar zijn verontwaardiging over uitsprak, ook Lodewijk Asscher niet, die wel meteen komt toesnellen om zijn ontsteltenis te uiten als Jan Roos beweert dat zijn kinderen zijn bedreigd.

Agressieve seksist

Roos, die gewoon op televisie vrouwen aanrandt, van uw belastingcenten! Een agressieve seksist in het kwadraat. Werkt bij GeenStijl, waar ze geil worden van een in elkaar geslagen vrouw.

Maar laten we vooral weer naar anderen wijzen. Naar de islam, die geen vrouwen respecteert. De Arabische cultuur, waar ze ‘anders naar vrouwen kijken’. Ik mag dat godverdomme hopen, toch? Gezien bovenstaande voorbeelden.

Piemelroepers

Ik begrijp het wel, PvdA, je staat op acht zetels in de peilingen, er moet iets gebeuren. Maar met die stemmingmakerij rond allochtonen gaat het niet lukken, mensen. Er is al een PVV. De PvdA moet daar een alternatief op bieden, niet meer van hetzelfde worden. Seksueel geweld aanpakken, top. Arabieren de schuld geven, nee. Als je achter de oorzaak aan wilt, moet je misschien eens naar onze alcoholcultus kijken, of naar Powned, waar de vrouwenhaat door de overheid wordt gesubsidieerd. De piemelroepers, hou die eens tegen het licht. Extragratis tip: je vindt ze niet in de hoek van GroenLinks, zeg maar.

Begin eens het goede voorbeeld te geven en laat voor één keer een campagne tegen seksueel geweld gewoon eens een campagne tegen seksueel geweld zijn, in plaats van een goedkope poging PVV-stemmers aan jouw kant te krijgen.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 14.03.2016 @ 08:25

[Home]
 

38 Reacties

op 14 03 2016 at 11:13 schreef Jerre:

Als frequent bezoeker van een gemengde sauna kan ik bevestigen dat er wel degelijk een verschil bestaat tussen de manier waarop autochtone Nederlandse mannen omgaan met vrouwelijk naakt en de wijze waarop 1e, 2e en zelfs 3e generatie allochtonen dat doen. Natuurlijk zijn er bij beide groepen uitzonderingen. er zijn afschuwelijke autochtone Nederlandse mannen en er zijn beschaafde allochtone mannen maar de grootste gemene deler is duidelijk en onmiskenbaar. Dat te ontkennen is struisvogelpolitiek.

op 14 03 2016 at 11:42 schreef Marco Meijer:

Over Keulen:
NU.nl berichtte op 21 januari jl.;

“Het aantal aangiftes van diefstal of aanranding tijdens Nieuwjaarsnacht in Keulen is gestegen tot boven de duizend.
Volgens Ralf Jäger, de Duitse mininster van Binnenlandse Zaken, zou het gaan om in totaal 1.049 aangiftes, waarvan 821 gevallen te maken hebben met diefstal en 359 met aanrandingen.

Tot nu toe zijn er dertig verdachten, allen met een Noord-Afrikaanse identiteit. Vijftien van hen zouden asielzoekers zijn, en twee van hen zijn minderjarig.”

Volgens die bron, die zich baseert op de Duitse minister van Binnenlandse zaken, waren er op dat moment 359 aangiftes die te maken zouden hebben met aanranding. Dat is nogal wat, temeer als je bedenkt dat vrouwen meestal niet staan te popelen om aangifte te doen van aanranding, ivm (onterechte) schaamte, verwarring en de verwachting dat het weinig uithaalt.
Dat weegt m.i. ruimschoots op tegen mogelijke valse aangiften die er ook tussen kunnen zitten.
Het bericht dat je aanhaalt gaat niet over 1 aanklacht die zou zijn overgebleven, maar over 13 aangehouden verdachten, waarvan er 1 wordt verdacht van aanranding. Dat lijkt mij iets anders dan wat je stelt . Wat zijn de feiten ?

op 14 03 2016 at 11:45 schreef sum:

Wat een intellectuele armoede in Nederland. En vooral de politici (Asscher en nu ook Bussemaker). Te gênant voor woorden.

op 14 03 2016 at 11:49 schreef domoor:

HEAR!!HEAR!!

vergeet niet de Zuid-Afrikaanse, Colombiaanse geweld tegen vrouwen.. over massaverkrachtingen gesproken.. of Cambodja, Thailand, Brazilië etc. waar Hollandse en westerse mannen zich massaal laven aan kleine meisjes en vrouwen in die uit pure armoede zich aan allerlei smerige praktijken moeten onderwerpen.

of de (on)geboren meisje in India en China die al bij voorbaat nooit het daglicht mochten zien.

maar het ergste wat er gebeuren kan in het leven van een vrouw is dat een Arabier wat geil naar een blond arisch meisje kijkt.

toppunt van hypocrisie.

op 14 03 2016 at 12:11 schreef Peter:

“From my cold, dead hands”. Die massa-aanrandingen laten ze zich niet zomaar afpakken. Je bent een junkie, Marco, radeloos snakkend naar je racistische fix.

op 14 03 2016 at 12:25 schreef Martin:

Laat de PvdA bij de volgende verkiezingen nog maar een flinke klap krijgen, misschien dat dan het besef door gaat dringen dat het ideologische verenkleed maar weer eens uit de mottenballen moet worden gehaald.

op 14 03 2016 at 12:45 schreef Maarten:

Het lijkt me wel dat het verband met Keulen vooral door de interviewer is ingegeven, gezien het antwoord van Bussemaker.
Verder prima stukkie.

op 14 03 2016 at 15:11 schreef Sasha Berkman:

Marco Meijer: in elk geval is het nu wel duidelijk dat het niet om vluchtelingen ging.
Ook dat was een smerige rechtse hetze.

op 14 03 2016 at 16:18 schreef Anoniem:

seksueel geweld is vooral een mannen probleem, maar Keulen meten naar het aantal veroordelingen is niet fair omdat het bijna onmogelijk te bewijzen is als het niet op film staat. Maar goed massa verkrachtingen waren het iig niet.

Persoonlijk denk ik dat een macho cultuur in combinatie met een ongelijke positie van man/vrouw voor veel onrecht zorgt in een Iran of SA, maar als we naar Europa en NL in het bijzonder kijken, dan zijn er onder de Pvv aanhang ongetwijfeld meer zeden delinquenten in absoluut aantal, dus wat is dan het grootste probleem?

op 14 03 2016 at 16:58 schreef Marco Meijer:

Laat die ad hominems maar zitten Peter, laten we althans hier proberen om enig niveau overeind te houden. En jij als webmaster dus ook. ik vroeg naar feiten. Jouw bewering dat 359 aangiftes wegens aanranding zijn gereduceerd tot 1 klopt in elk geval niet en ik denk dat je dat zelf ook best weet. Dat de andere kant zich schuldig maakt aan stemmingmakerij geeft jou geen vrijbrief om hetzelfde te doen.
Nogmaals: wat zijn de feiten ? Hoeveel aangiftes van aanranding liggen er nu en welke aanwijzingen zijn er dat die aantallen niet kloppen vanwege mogelijk valse aangiftes ?

op 14 03 2016 at 17:00 schreef Marco Meijer:

O ja, en over mijn racistische fix: ik heb een Iraanse vriendin. Al drie jaar.
Dus kennelijk ben ik niet alleen een racist maar ook een masochist. Volgens de logica van de FN webmaster. Nogmaals mijn dank.

op 14 03 2016 at 17:17 schreef Peter:

Jij vertelt mij niet wat ik als webmaster wel en niet mag doen, Marco. Ik heb nergens beweerd dat er van de 359 aangiftes één over is, ik zei, en dat is waar, dat er van al die aangiftes uiteindelijk één heeft geresulteerd in een daadwerkelijke aanklacht wegens seksueel geweld. Eén.

Die aangiftes stammen trouwens allemaal van na de bekendmaking dat er ‘massa-aanrandingen’ waren gepleegd, zowat een week na de Oudejaarsavond, waarvan iedereen tot op dat moment dacht dat die ordentelijk was verlopen.

Je raadt het al: ik geloof geen reet van die aangiftes. Er waren massa-aanrandingen zonder dat er mmaar iets over is getweet, geen foto’s en filmpjes, helemaal niks, behalve aangiftes die explosief stegen naarmate de media koortsachtiger begon te brullen over Syrische vluchtelingen die hun vrouwenhaat hadden mee-geïmporteerd?

Enfin, ik heb dat hier allemaal al uiteengezet, en laatst kwam er ook iemand in de reactieruimte koortsachtig schermen met die aangiftes. Het moet, het móet gewoon waar zijn, die massa-aanrandingen! Maar er staat één vermeende aanrander terecht, Marco, één.

Wil je proberen niveau te houden? Hou je dan aan de feiten. Géén massa-aanrandingen, geen geïmporteerde vrouwenhaat, geen vluchtelingen, geen islam, niets van dat alles. Eén zaak wegens seksueel geweld. Ik heb begrepen dat het gemiddelde Bierfest meer aanrandingen en verkrachtingen opleveren.

op 14 03 2016 at 17:19 schreef Peter:

Wierd Duk heeft een Turkse vrouw, we hadden een wederzijdse vriendin van Marokkaanse origine. Zegt me allemaal niks. Vrouwenhaters hebben ook vaak een vrouw. Als je je tegen de klippen op blijft vastklampen aan dat onbewezen verhaal van die Arabisch-islamitisch geïnspireerde massa-aanrandingen, hecht je teveel aan je racisme, sorry.

op 14 03 2016 at 18:05 schreef Murat:

Oh die types…. “Ik heb een Iraanse vrouw” (niveautje “ik heb geen hekel aan homo’s, mijn beste vriend is homo”).

Zo kende ik ook een kerel in Utrecht. Had met een prachtige Iraanse meid maar had een schurfthekel aan Marokkanen en elke kerel die er zo uitzag. Stemde ook gewoon PVV dus, hè?

Zulke racisten zijn de grootste smeerlappen. Wel van de exotische vruchten plukken als blanke suprematist maar de mannen motten wegblijven en vooral niet aan blanke vrouwen zitten.

Gasten als jij moeten helemaal met hun tengels van mooie schonen uit het midden oosten blijven. Maar goed, ik kan niet beslissen voor jouw vrouw. Helaas niet.
Een pesthekel heb ik wel aan gasten zoals jij, hypocriet.

op 14 03 2016 at 20:27 schreef Frits:

Ik vind het ook een vorm van geweld tegen vrouwen om te beweren dat er helemaal niets is gebeurd in Keulen. Dat die slachtoffers het allemaar maar verzinnen, want niet te bewijzen. En ze hebben ook niets gefilmd tijdens de daad. Ik snap dat je kotsmisselijk wordt van de stemmingmakerij rondom Keulen, maar wat je zelf doet vind ik zeker zo walgelijk.

op 14 03 2016 at 20:33 schreef Peter:

Ik zeg niet dat er niks is gebeurd. Maakt islamofobie dyslectisch of zo? Ik zeg dat er geen door de islam en Arabische cultuur geïnspireerde massa-aanrandingen waren. En de druk die mensen op me uitoefenen, iedere keer als ik benadruk dat je, ook als je een man bent die wordt beschuldigd van seksueel geweld, onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen, vind ik supereng.

op 14 03 2016 at 20:43 schreef Sasha Berkman:

Fritz: wat er gebeurt is in Keulen gebeurt al jarenlang overal ter wereld.

Er schijnt zelfs een PVVer te zijn die van dieren houd maar wel zijn zwangere vrouw in de buik schopte.

op 14 03 2016 at 20:52 schreef Abdel:

Wat een zielige vertoning van bussemaker en de pvda.. als loopse teven lopen zij en haar kutpartij hijgend achter wilders aan. Gatverdamme. Er wordt al meer dan 15 jaar ‘benoemd’ en we zijn nog geen ene fuck opgeschoten. Geen ene fuck zeg ik. Ja ik ben een naffer! Zo langzamerhand wordt het een geuzennaam

op 14 03 2016 at 23:04 schreef Willem van Lunenburg:

Waarom mensen als Bussemaker, die vinden dat anderen moeten benoemen, niet eerst verteld wat er zoal in haar eigen huis aan vrouwonvriendelijks passeert? Is mij een raadsel.

Onze toch al zo dun bezaaide progressieve literaire talenten worden door dit soort helden zonder doel misbruikt voor het tot vervelens toe ontkennen van onzin.

op 14 03 2016 at 23:37 schreef Sasha Berkman:

Antisemiet!

op 15 03 2016 at 12:19 schreef Dwight:

Murat ik vind die jongens die elke zomer in zwembaden meisjes het leven zuur maken omdat hun moeder toevallig in een tent rondloopt en niet eens de deur open mag doen als er een mannelijke postbode voor staat toch nog grotere smeerlappen hoor;)

op 15 03 2016 at 15:07 schreef Nrosa:

Nog een keer, Dwight ik was halverwege de jaren ’70 een puber en een meisje. We gingen als groep meisjes elke zomer vaak zwemmen in het de Mirandabad. Het meest dichtbij, lekker groot bad én een apart vrouwenbad. Na verloop van tijd kregen we een zwembad in de buurt, het Flevoparkbad. Lekker dichtbij, dus wij blij. We zijn er welgeteld twee keer geweest, er was geen apart vrouwenbad en de ‘fijne Hollandse’ jongens konden hun gang gaan en dát deden ze…De reacties van de badmeesters? Dan moet je maar van je afslaan, stel je niet zo aan en daar moeten jullie maar tegenkunnen…Van aangifte doen was uiteraard geen sprake, vandaar dat het ook nooit in het nieuws kwam. En geen ‘buitenlander’ te bekennen.

op 15 03 2016 at 17:05 schreef Mario:

Mannekes en vrouwkes in het zwembad?

LOL!!1! Freude!!1!

Gescheiden zwemmen kent geen etniciteit. Enkel ‘vrouwelijkheid’.

op 15 03 2016 at 21:59 schreef Egbert:

Dwight, je hebt mijn moeder er buiten te laten. Zij geniet van haar welverdiende oude dag thuis in Staphorst en mag van mij niet opendoen voor wie dan ook.

op 16 03 2016 at 00:52 schreef Dwight:

Nrosa, wat is het punt van je anekdote van veertig jaar geleden? Amper 20 jaar nadat vrouwen handelingsbekwaam waren verklaard en niet verplicht werden ontslagen uit overheidsfuncties na het huwelijk. Een periode waarin vrouwen wettelijk verplicht waren hun man te gehoorzamen en seksescheiding in het onderwijs op veel plekken nog bestond? Er zijn waarschijnlijk genoeg recentere voorbeelden dat er heel veel seksitische hollanders zijn? Mannen die alleen om seksisme geven als het ter legitimatie van vreemdelingenhaat dient. In mijn ogen is er genoeg seksisme zonder de hypocriete en nogal eenzijdige nadruk op vrouwelijke zedigheid. Die overigens nog steeds hoogtij viert in bepaalde culturen. Leuk dat iemand een preoccupatie met Asscher heeft maar dit stuk ging over zijn andere problemen, die waarschijnlijk meer invloed hebben op de beeldvorming rondom moslims in Nederland.

op 16 03 2016 at 09:22 schreef Nrosa:

,Dwight dit hele topic gaat niet over Asscher maar over Bussemaker. Het meeste seksuele geweld tegen vrouwen en kinderen in Nederland vindt plaats achter de voordeur en dat weet Bussemaker ook. Verder krijgen vrouwen vaak nog steeds niet hetzelfde loon voor het zelfde werk. En jij denkt dat vrouwen inmiddels veilig zijn in een land als Nederland? Misschien moet je je er eens wat meer in verdiepen. Je praat namelijk over ervaringen die je helemaal niet kent.

op 16 03 2016 at 10:06 schreef Walter:

Ik weet wel dat het niets met de islam te maken heeft maar uitgerekend in Nieuw-West… :

Baliemedewerkers in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West mogen geen korte rokjes of jurkjes meer aan naar hun werk. D66 gaat woensdag vragen stellen over de kwestie die werd aangezwengeld door de Centrale Ondernemingsraad (COR) van de gemeente Amsterdam.

De vrouwelijke ambtenaren zouden een mail hebben gehad van hun teamleider waarin staat dat ze geen knielaarzen en korte rokjes meer mogen dragen.

D66-raadslid Jeroen Mirck liet dinsdagavond weten dat hij vragen gaat stellen over de ,,absurde” kledingvoorschriften. De partij noemt het een slechte zaak dat het stadsdeel strengere richtlijnen hanteert dan in de stad is afgesproken. ,,Dit soort eisen horen niet in een open en tolerante stad als Amsterdam.”

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/557211/d66-stelt-vragen-over-verboden-rokjes-adam.html

op 16 03 2016 at 10:51 schreef Jamilla:

@Walter

Vrolijk voorjaar!

op 16 03 2016 at 15:25 schreef Dwight:

Nrosa, lezen gaat je wat moeilijk af he? Ik zeg letterlijk dat het stuk over andere problemen gaat dan Asscher, omdat Murat nogal geobsedeerd door de man lijkt.
Bussemaker lijkt mij in dit stuk trouwens vooral het zoveelste voorbeeld van het bredere probleem dat media/politici ‘de vreemdeling’ er bij (seksuele)agressie nogal geforceerd bij halen.
Daarna zeg ik dat je niet met anekdotes uit de jaren 70 aan hoeft te komen omdat er genoeg RECENTERE voorbeelden zijn. Verder zeg ik dat er al genoeg seksisme in Nederland is zonder…. Ik zeg dus nergens dat vrouwen tegenwoordig helemaal veilig zijn in Nederland.
Zoals Breedveld aangeeft, diezelfde blanke hollandse mannen die zogenaamd vanwege het gevaar op aanrandingen tegen vluchtelingen protesteren, roepen wel dat vrouwen die voor vluchtelingen zijn verkracht mogen/moeten worden.
Ik zei wel dat een anekdote over vieze hollandse jongens niet betekent dat vrouwonvriendelijk gedrag door anderen minder erg is.
Een anekdote uit een periode waarin NL qua vrouwelijke zedigheid veel meer leek op bijvoorbeeld Marokko zet je argument trouwens niet echt kracht bij:P

op 16 03 2016 at 17:23 schreef Nrosa:

Dat was geen ‘zedigheid’ van onze kant, het was aanranding. En dat komt nog dagelijks voor, nogmaals uiteindelijk weet je niet waar je over praat.

op 17 03 2016 at 00:37 schreef Dwight:

Ik heb een redelijk idee waar ik over praat maar jij snapt het niet omdat je niet begrijpend lijkt te kunnen lezen. Anders snapte je dat er staat dat in de jaren 70 in NL de schuld bij een aanranding (nog) veel makkelijker dan tegenwoordig bij de vrouw werd neergelegd. Dat kwam doordat de cultuur toen nog veel meer dan nu gedomineerd werd door mannen en een verknipt beeld van zedigheid. Nergens zeg ik dat het zedigheid van jouw kant is, nergens dat het tegenwoordig perfect is. Ik vrees dat een beperkte woordenschat en redenatievermogen het onmogelijk maken voor jou een normale discussie te voeren dus ik laat het hierbij.

op 17 03 2016 at 01:14 schreef Murat:

Hey Dwight,

Ik ken je niet. Heb je hier ook nooit gezien maar als je een beetje op de hoogte was geweest van Peter’s stukken, dan had je geweten dat er al een hele tijd een heel verhaal achter Asscher en Peter zit. Dat gecombineerd met de tweet die ik zag bij dit stuk zorgde er voor dat ik zo reageerde.

Als dat geobsedeerd is prima. Je komt trouwens nogal hautain en denigrerend over voor iemand die hier nieuw is. Niet doen, is niet zo charmant.

Hoe het ook zij, het is een lul die Asscher. En dat jij vindt dat die lul maar een detail is bij dit stuk op frontaal naakt, dan zal mij dat een grote worst wezen. Het is en blijft een ongelooflijke zak stront. Deal with it.

op 17 03 2016 at 07:19 schreef Peter:

Hou je een béétje in, Murat. Straks figureer ik weer in een stukje van Asscher en moet ik me boze journalisten van het lijf zien te houden.

op 17 03 2016 at 09:44 schreef Nrosa:

Om te beginnen heb je absoluut geen idee waar ik het over heb, stomweg omdat je dat als man niet mee hebt gemaakt. Zoals ik al eerder zei, van aangifte doen was in die tijd niet of nauwelijks sprake, het kwam niet eens in je op, iedereen vond dat je maar van je af moest bijten, de schoolpleinmentaliteit zeg maar.. Ik ben blij dat je niet meer op me reageerd, ik word nog blijer als je helemaal niet meer reageerd. Je bent inderdaad hautain en denigrerend. Verder doet Nederland het ontzettend slecht in het voorkomen van geweld tegen vrouwen en kinderen achter de voordeur. En dat weet Bussemaker dus ook. Kennelijk heeft ze dit soort onfrisse verwijzingen wel nodig..

op 17 03 2016 at 09:52 schreef Murat:

Dat wil ik inderdaad niet op mijn geweten hebben. Zal mij in het vervolg wat gematigder uitdrukken.

op 17 03 2016 at 14:08 schreef Dwight:

Ik lees frontaal naakt al een aantal jaren dus ik weet wat er tussen die 2 speelt. Het is duidelijk dat Asscher op wat subtielere wijze hetzelfde probeert als Halbe, de PvdA gaat erachter komen dat die Nederlandse variant van de ‘southern strategy’ totaal zinloos is.
Mooi dat Breedveld dat hier keer op keer aantoont maar ik betwijfel of niet onderbouwde scheldkannonades van reageerders daarbij helpen.
Vreemde redenatie dat iemand die hier nieuw is minder recht zou hebben om op een bepaalde manier te reageren dan de zogenaamde stamgasten. Ik werd ook even getriggerd, reageerde overtrokken op jou en daarna werd er een gebroken plaat opgezet door iemand die niet begrijpend kan of wil lezen.
Ik vind dat Bussemaker in het stuk ook heel duidelijk aanhaalde dat er in Nederland ook grote problemen zijn, verkrachting binnen huwelijk, geweldscijfers etcetera.

op 17 03 2016 at 16:20 schreef Nrosa:

Jammer dat ze er zo weinig tegen doet, dit is namelijk al járen bekend.

op 17 03 2016 at 19:13 schreef dewanand:

Peter schrijft: cit
‘Als je achter de oorzaak aan wilt, moet je misschien eens naar onze alcoholcultus kijken, of naar Powned, waar de vrouwenhaat door de overheid wordt gesubsidieerd.’

——–
ja zeg, een vrouw of meisje volgieten met alcohol en haar daarna uitwonen en evt hardhandig misbruiken is typisch inheems hollands. Ik kende jaren geleden een lange blanke meid die alcoholhoertje was van blanke mannen. Ze goten haar vol met een hele fles jenever en woonden haar samen uit, zielig gewoon. Uiteindelijk ging het goed mis, ze kreeg overdosis en ontwaakte in het ziekenhuis met diepe snijwonden in haar dijen en striemen overal; een blanke hollandse vent had harde SM met haar gedaan.

Nou blanke Hollandse alcohol cultus leuk hoor, maar bedankt, want Wieroe is geheelonthouder en wil nuchter vrijen met leuke nuchtere koelie stoeipoesjes in sari’s met open kruis en voldoende glijmiddel bij de hand.

Blanke beschaving: Zuipen, vechten, Neuken.

Daarom zijn barbaarse blanken het lange, sterke, grootgeschapen, super intelligente, hogere, superieure mensapen ras geworden, simpel zeg.

Logica: in een beestenwereld moet en zal het grootste beest altijd winnen op de lange termijn.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS