Home » Archief » Nu Wilders tegen journalisten hitst, vinden ze het opeens niet leuk meer


[09.06.2021]

Nu Wilders tegen journalisten hitst, vinden ze het opeens niet leuk meer

Peter Breedveld


Bron: CONTAC

Geert Wilders, kwaad om een NRC-publicatie waarin zijn vriend en partijgenoot Dion Graus voor de zoveelste keer wordt beschuldigd van seksueel geweld en waarin hij zelf te kijk staat als smerige rat die vertrouwelijke berichten van één van de slachtoffers van Graus doorstuurt aan Graus zelf, heeft het journaille “uitzonderingen daargelaten”, uitgescholden voor “tuig van de richel”.

Daar zijn de journalisten vreselijk van overstuur geraakt. Volgens hen draagt Wilders daarmee bij aan de onveiligheid van journalisten. Hoe kan iemand, die zélf bedreigd wordt, dat een ander aandoen? Hoofdredacteuren spreken er schande van, journalistenvakbond NVJ wil een gesprek.

Racistisch gehits

Dat Wilders al jaren- en jarenlang moslims, vluchtelingen en Nederlanders met een immigratieachtergrond in gevaar brengt met zijn racistische gehits, daar hadden de journalisten nooit problemen mee. Je mag het er zelfs nooit over hebben. Het geweld tegen die groepen is sinds zijn opkomst in volume en hevigheid toegenomen, massamoordenaar Anders Breivik noemde hem als zijn inspirator, maar dat mag je niet zeggen. Pas als de heilige journalisten door Wilders op de korrel worden genomen, mag je een directe lijn trekken tussen zijn gehits en het toenemende geweld. Dan vinden ze het niet leuk meer.

Wilders is door de media op het schild getild. Hoe harder hij in de Tweede Kamer uithaalt tegen moslims, allochtonen en vluchtelingen, hoe liever het ze is. Twee keer werd hij uitgeroepen tot Politicus van het Jaar, zijn debattechnieken worden geroemd, in de talkshows gaat het niet over zijn racisme maar over zijn poezen. Als hij met journalisten wil praten, waarvoor ze hem dan zo dankbaar zijn dat ze zich totaal door hem laten vernederen. Ze leren het nooit. Naar aanleiding van zijn schoffering stonden ze gisteren wéér in drommen om hem heen.

Bloeddorstige moslims

En het is niet alleen Wilders die door de media is groot gemaakt. Fortuyn, Baudet, Nanninga, Eerdmans en verder iedere schlemiel met een anti-immigrantenagenda zijn door de media gepromoot en salonfähig gemaakt. Ze werden door de media van munitie voorzien met enge verhalen over verkrachtende vluchtelingen, bloeddorstige moslims en agressieve allochtonen. Wie zich tegen dit racisme uitspreekt, die wordt door de journalisten besmeurd en verdachtgemaakt. De Pimwin is ook nooit ver weg. Altijd wel een journalist die zegt dat je je bek moet houden over Wilders, want Pim Fortuyn werd ook vermoord. Zowat het hele journaille hoopte twee jaar geleden dat ik veroordeeld zou worden toen ik voor de rechter werd gesleept omdat ik de racistische psychopaat Hans Konings in een stukje te grazen had genomen. Een NRC-journalist beet me eens toe dat ik de wijk in moest om naar PVV’ers te luisteren. De Boze Burger was heilig, zijn boosheid was legitiem. De mijne niet, nog steeds niet.

Ik denk dat de angst terecht is dat Wilders zijn achterban tegen journalisten opzet. Maar ik denk ook dat de media naar zichzelf moeten kijken. Zij hebben de woede gevoed, de mare gecultiveerd dat Fortuyn is vermoord omdat hij werd “gedemoniseerd”, de boze burger het idee gegeven dat hij de koning is, die niet mag worden tegengesproken en niks mag worden ontzegd. Daar plukken ze nu de wrange vruchten van.

Onveilige omgeving

Intussen heeft Wilders niet alleen slinks de aandacht afgeleid van het roofdierengedrag van Dion Graus, ook het feit dat het Binnenhof in het algemeen een onveilige omgeving is waar je als slachtoffer van seksueel geweld beter je mond kunt houden, is erdoor ondergesneeuwd geraakt. Niemand praat over het feit dat ook Jesse Klaver en Farid Azarkan het hebben laten afweten toen ze iets konden betekenen voor een slachtoffer.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.06.2021 @ 13:29

[Home]
 

1 Reactie

op 09 06 2021 at 13:29 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS