Home » Archief » Roos en Dijkgraaf doen een Hans Koningsje


[02.08.2019]

Roos en Dijkgraaf doen een Hans Koningsje

Peter Breedveld

Jan Dijkgraaf en Jan Roos gaan huilen bij de Raad voor de Journalistiek omdat advocaat Sidney Smeets ze in een programma van voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust verwijt aan te zetten tot geweld tegen homo’s. Lust had ‘hoor en wederhoor’ moeten toepassen, volgens de beide heren. Over Smeets gaan ze ook klagen bij de Orde van Advocaten.

Dit nu is het grappigste dat ik ooit heb gehoord. Dat Dijkgraaf en Roos aanzetten tot geweld tegen homo’s, staat buiten kijf. Ze schelden constant op homo’s en gebruiken het woord homo als scheldwoord voor hetero’s die ze stom vinden. Daarmee dragen ze bij aan de ontmenselijking van homo’s en dus aan de normalisatie van geweld tegen homo’s. Toevallig was er net een nieuwe docu over op TV, Pisnicht, The Movie, waarin dat allemaal haarfijn wordt aangetoond. Dus lekker voor je.

Dijkgraaf? Homofoob?! Kom je d’r bij!

Hier, een zooitje tweets van Dijkgraaf, die wel geobsedeerd lijkt door homo’s:

En ik heb er nog veel meer. Ik heb een speciaal Jan Dijkgraaf-mapje. Geleerd van die andere Echte Jan, Jan Bennink. Hij schrijft trouwens ook wel eens een homofoob columpje, naar het schijnt. Hier klaagt het LGHBT-blad ExpresZo erover. De link werkt niet meer en ik heb geen zin om ernaar te zoeken. Hier wordt de column nog een keer genoemd. ‘Flink staaltje homofobie van Dijkgraaf’. Trolololo.

Hier zijn wat homofobe tweets van Jan Roos:

Racistische troll

Als je op zo’n agressieve manier tekeergaat tegen homo’s als Jan Dijkgraaf en Jan Roos, mag je verwachten dat iemand je er een keer op aanspreekt. Maar dat Domrechtse schorem is echt allemaal hetzelfde: op hoge toon wordt het recht opgeëist om alles te zeggen wat er in ze opkomt, en om te ‘benoemen’, om homo’s, vrouwen, moslims, vluchtelingen en allochtonen uit te schelden, zodra iemand wat terug zegt, gaan ze allemaal janken en schreeuwen dat nog nooit iemand zo’n groot onrecht is aangedaan.

We zagen het pas nog, bij de racistische troll Hans Konings, die zeven jaar lang als een berserker tekeerging tegen Hassnae en mij, ons obsessief belaagde met racistische, seksistische, homofobe en islamofobe scheldpartijen, en die aangifte ging doen bij de politie toen ik hem na zeven jaar zuigen en treiteren eens lekker op zijn nummer zette. Ik moest voor de rechter komen en die heeft me vrijgesproken, omdat mijn column over Konings een publiek belang dient, daar ik er het racistische getroll van racisten als Konings in aan de kaak stel. Zo.

Stinkhoer

Roos en Dijkgraaf doen dus een Hans Koningsje. Ze hebben een carrière gebouwd op het sarren en treiteren van mensen, constant, onvermoeibaar, jaren en jaren achter elkaar. Nu zegt iemand er iets over en voelen ze zich in hun eer aangetast. Bidibidibidi.

Van dat ‘hoor en wederhoor’ krijg ik ook de slappe lach. Alsof Dijkgraaf ooit ‘hoor en wederhoor’ heeft gepleegd, wanneer hij weer eens iemand belasterde, of Femke Halsema voor ‘stinkhoer’ uitschold in één van zijn superjournalistieke analyses van de stand van de maatschappij. In 2015 beschuldigde hij mij op de radio van het bedreigen van zijn zoon – trouwens al net zo’n afzichtelijke, weerzinwekkende troll als hijzelf – waarvan ik niet eens wist dat die bestond. Waar is mijn hoor- en wederhoor, Jan Dijkgraaf?

En tenslotte ben je toch een enorme zak waterige diarree als je al die tijd, dat mensen zich stoorden aan jouw hufterjurnalistiek, openlijk je minachting uitsprak voor de Raad voor de Journalistiek, om vervolgens met natte wangetjes van de hete tranen bij diezelfde Raad te gaan huilen dat iemand je zomaar ter verantwoording durft te roepen voor je homofobe getreiter!

Asociaal huftergedrag

Wat een sneue losers. Ga maar weer snel een briefje aan mijn werkgever schrijven, Dijkgraaf. Ja, Roos, kom me maar op mijn bek slaan. Met je vette knuistjes.

Dat de voormalige Nazi-krant De Telegraaf het nieuws, dat Roos en Dijkgraaf gaan huilen bij de Raad voor de Journalistiek, zo groot brengt, is ook weer tekenend voor die krant. De Telegraaf laat zich evenmin veel gelegen liggen aan de Raad. Bovendien heeft ze geen letter geschreven over mijn rechtszaak, die ontzettend belangrijk was voor de vrijheid van met name columnisten.

En dan wel doen alsof de hypocriete verongelijktheid van deze twee troglodieten, die anderen hun vrijheid willen ontnemen iets van hun asociale huftergedrag te vinden, een zaak van nationaal belang is.

Bah, wat is het toch een verachtelijk clubje schijnheilige klootzakken.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.08.2019 @ 10:28

[Home]
 

1 Reactie

op 02 08 2019 at 10:28 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS