Home » Archief » Waarom Wierd Duk de wezeligste van alle wezelige wezels is


[27.05.2023]

Waarom Wierd Duk de wezeligste van alle wezelige wezels is

Peter Breedveld


Beeld: Anita Klein.

De fascisten die feestvieren omdat hun jarenlange terreurcampagne tegen Sigrid Kaag zijn vruchten lijkt af te werpen, hebben in elk geval dit nog voor op Wierd Duk: ze zijn ondubbelzinnig onversneden in hun perfide slechtheid. Ze houden de schijn niet op, ze zijn er heel eerlijk in.

Wierd Duk weer niet. Als een achterbakse farizeeër lispelt hij dat de doodsbedreigingen aan Kaags adres “walgelijk” zijn, maar meteen daarna verlegt hij de aandacht naar Pim en Theo en de “extreemmoslimse” (hips) bedreigers van Wilders, retweet hij een sneer van GeenStijl-hufter Bart Nijman om vervolgens onbekommerd verder te gaan met het framen van Sigrid Kaag, de hoofdoorzaak van al die doodsbedreigingen en verwensingen. Als Hugo de Jonge iets zegt over de kwaadaardigheid van een column, uiteraard in De Voormalige Nazikrant (“Voormalig”), waarin Marianne Zwagerman victorie kraait over de “uittocht van de Kaag-elite”, en hij aantekent dat het zou helpen als dergelijke kwaadaardigheid geen podium zou krijgen, springt Duk er meteen bovenop om De Jonge te framen, omdat De Jonge columnisten volgens hem het recht op een podium zou ontzeggen.

Dit is dezelfde Duk die constant met aangifte dreigt en wil dat het Openbaar Ministerie ingrijpt als iemand iets lelijks tegen hem zegt, dezelfde Duk die niet kan geloven dat André Manuel zomaar dingen mag schrijven in Het Algemeen Dagblad, dezelfde Duk die bij werkgevers gaat klagen als je benoemt wat hij is, namelijk een fascistoïde racist, een Poetin-pijper, een stuk schimmel, een Goebbelsiaanse leugenaar, een haatpropagandist, een complotdenker, een promotor van nazi’s.

Wezelige wezels

Een hypocriete wezel is het. God, ik kan geen Nederlander verzinnen die ik meer veracht dan Wierd Duk, de wezeligste wezel van alle wezelige wezels, en we hebben een wezelige wezelplaag in Nederland. Wat een achterbakse, hypocriete, stiekeme, leugenachtige, verraderlijke, stinkende, slijmerige, stokerige, gluiperige smeerlap is dát.

Dus. Ik had écht niet verwacht dat hij zijn leven zou beteren na mijn vorige stuk over hem, waarin ik liet zien hoe hij reageert op kritiek van mensen die hem op leugens en valse frames betrappen, namelijk door ze verrot te schelden en te framen. Zijn retweet van iemand die Emine Uğur probeerde te framen met de leugen dat Uğur seculiere Turken “raki-drinkende dronkaards” zou hebben genoemd staat er nog steeds. Het is aangetoond dat het een leugen is, maar dat kan Duk niks schelen. Hij wil Uğur kapotmaken en daarvoor gaat hij over lijken. En De Voormalige Nazikrant (“Voormalige”) vindt dat blijkbaar heel normaal gedrag.

Maar ik laat dus dat patroon zien waarin Duk nooit, never ever inhoudelijk reageert op de kritiek die hij krijgt, altijd meteen zijn critici begint te beschuldigen en te framen en uit te schelden, al is het onweerlegbaar aangetoond dat hij liegt, dat hij framet, dat hij ernaast zit, dat hij ongelijk heeft, en hoe denkt u dat hij op mijn kritiek reageert? Precies, u bent niet verbaasd, hij begint onmiddellijk weer mij te framen.

Klikken bij de baas

Niet verbaasd, maar het blijft bizar, die weigering om los te breken uit dat dwangmatige criminele gedrag van liegen en hitsen en nog meer te liegen en te hitsen als je hem erop wijst, als je áántoont dat hij zit te liegen en te hitsen. Ik vind het echt heel raar, één van de raarste dingen die ik ooit heb gezien en ik heb eens heel hard weg moeten rennen voor iemand die zijn lul uit zijn broek haalde en over me heen probeerde te pissen. Ja, ik was heel erg bang, echt in paniek.

Duk, die dus vorig jaar op Twitter mensen opriep zich bij hem te melden als ze slachtoffer waren van canceling door “leugenachtige framing” door “meer of minder bekende Nederlanders” (hij gaf evenwel geen sjoege toen ik hem zei dat ik daar wel ervaring mee had) reageerde op mijn stuk door eerst te suggereren dat ik door mijn werkgever, de Vrije Universiteit, word betaald om “scheldblogs” over hem te schrijven. Hij “tagde” daarbij ook de VU.

Daarna retweette hij één of andere extreemrechtse creep die de inmiddels tien jaar oude koe weer tevoorschijn haalde van dat “nepaccount” van Natalja Laurey. Diverse media, onder andere De Voormalige (“Voormalige”) Nazikrant en Elsevier Weekdierenblad, probeerden mij toen als dader te framen vanwege een Twitter-account op naam van ene Natalja Laurey, waar ontzettend racistische tweets op stonden. Dat zou een nepaccount zijn dat ik had opgezet, hoewel ik door de officier van justitie, die zich met de zaak bezighield, nooit als verdachte in beeld ben geweest. Dat heb ik namelijk nagevraagd.

Vervolgens deed Duk alsof hij verbaasd was dat ik nooit ben veroordeeld voor mijn “oproep” om PVV’ers dood te schieten. Nee, lul, ik ben nooit veroordeeld omdat ik nooit zo’n oproep heb gedaan en niks strafbaars had gedaan. Leg je er gewoon een keer bij neer.

Pederastenkop

En als we daar de glibberige gluiper Hans Konings niet hebben, die speciaal voor de gelegenheid van onder zijn vochtige steen vandaan is gekomen om Duk te helpen stoken. Zijn pederastenkop heeft ie nu geblurd, blijkbaar kreeg hij vaak te horen dat-ie toch echt wel een pederastenkop heeft.

Konings heeft Hassnae en mij jaren en jarenlang dagelijks obsessief bestookt met racistische, seksistische, islamofobe en anderszins hatelijke beschimpingen. Tot ik het een keer zat werd en een column over hem schreef. Toen ging hij aangifte doen en wiste hij stiekem zijn racistische tweets (een enorme klus moet dat zijn geweest) en besloot het Openbaar Ministerie, ik vind het nog steeds verbijsterend, mij te vervolgen voor belediging van deze doorgedraaide racist. Bij de rechtszaak durfde meneer niet op te komen dagen en de rechter maakte gehakt van de aanklacht, waarbij hij benadrukte dat Frontaal Naakt “een publiek belang dient”.

Een smadelijke afgang voor Domrechts, dat zich al zat te verkneukelen over mijn veroordeling, en van Hans Konings heb ik nooit meer wat vernomen, totdat ie zich van de week lippenlikkend en handenwrijvend bij Duk kwam aanbieden.

Nepaccount

Duk en zijn Duk-Rukkers denken kennelijk dat ik bibberend een goed heenkomen zoek als ze dreigen dat hele frame-circus weer op te tuigen waar ik in 2013 bijna aan doodging, maar ik heb al zo vaak gezegd, het is geen 2013 meer, al tien jaar niet meer. In 2013 ging ik door de hel en kwam ik er weer uit, net als Jezus en Hercules. Ik kwam zelfs een groene slang tegen in Tokio, Japans symbool voor geluk en een nieuw begin.

En ik ga me door niemand ooit meer terug mijn hok in laten blaffen. Wil je echt weer over dat nepaccount beginnen? Fucking try me. Ik heb een paar theorietjes, gebaseerd op het uitermate verdachte gedrag van bepaalde betrokkenen, en een paar onthullingen waar een boel mensen vreselijk pissig om zullen worden. Als ik zin heb in het gezeik, dat ik er ongetwijfeld over zal krijgen, schrijf ik er nog eens een apart stuk over.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 27.05.2023 @ 14:47

[Home]
 

1 Reactie

op 27 05 2023 at 14:48 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS