Home » Archief » Jij geen Nazi! Jij ook geen Nazi! Niemand Nazi! Allemaal tolerante liberalen!


[19.08.2017]

Jij geen Nazi! Jij ook geen Nazi! Niemand Nazi! Allemaal tolerante liberalen!

Peter Breedveld

Als je iedereen, die moslims wil vergassen en Sylvana Simons wil lynchen, begripvol aanduidt als ‘bezorgde burger‘, net als de de hordes die gemeentehuizen bestormen, vluchtelingencentra bombarderen en politici en hun kinderen bedreigen; als je zegt dat we moeten luisteren naar al die mensen die stemmen op een man die streeft naar een moslimvrije planeet en die de multiculturele samenleving ‘de totale oorlog‘ verklaart; als je alleen maar oog hebt voor de mooie pakken en de charme van een gladjakker die strijdt tegen de ‘homeopathische verdunning’ van onze cultuur en de ‘omvolking’ door onze ‘perfide elite’; als je hagiografische artikelen schrijft over een kerel die in Nazi-uniform rondparadeert en White Power-leuzen tweet en met een kapmes achter allochtone kinderen aanrent, dreigend ze hun ‘kankerkop af te hakken’; als je zelf vanaf je nieuws- en opiniepagina’s stemming maakt tegen mensen die vluchten voor oorlog en honger en als je de mensen, die zich openlijk verkneukelen als die vluchtelingen verdrinken en die ze uitschelden voor ‘dobbernegers’ en die de hoop uitspreken dat de ebola een beetje doorpakt zodat wij verlost worden van het vluchtelingenprobleem, als je die inlijft als columnist en opvoert als deskundige op het gebied van alles, tja…

Dan is inderdaad niemand in Nederland extreemrechts.

Rechtsstaat afschaffen

Of nou ja, niet niemand. NRC Handelsblad wil nog wel toegeven dat er in Nederland twee à driehonderd types zijn die een lidmaatschapskaart hebben van clubs als de Blood & Honour en de Nederlandse Volksunie en die je daarom dus mag aanmerken als extreemrechts. Dat doet ze in een fact-check naar aanleiding van een radiouitzending met Tijs van den Brink, die dat zegt. Van den Brink zit in de uitzending met Bart Schut, die klaagt dat iedereen maar voor ‘Nazi’ wordt uitgemaakt. NRC gaat te rade bij twee experts, citeert onder andere politicoloog Cas Mudde, die extreemrechts definieert als ‘anti-democratisch, nationalistisch, racistisch, xenofoob en gelovend in een sterke staat’ en concludeert dan dat Van den Brinks bewering ‘grotendeels waar’ is.

‘Grotendeels waar’? Alleen al op de PVV hebben bijna anderhalf miljoen mensen gestemd. Dat zijn anderhalf miljoen mensen die anti-democratisch, nationalistisch, racistisch en xenofoob zijn en die geloven in een sterke staat. “Maar de PVV is niet antidemocratisch”, hoor ik alweer een paar zeurpieten roepen. I beg to differ. De Nederlandse Orde van Advocaten heeft voor de meest recente verkiezingen de programma’s van alle op dat moment in de Tweede Kamer vertegenwoordigde partijen doorgelicht en vooral het programma van de PVV was één groot (nou ja, niet groot; één A-viertje) pleidooi voor de afschaffing van de democratische rechtsstaat.

Hebzucht en egoïsme

Niet alleen de PVV tornt aan de democratische rechtsstaat, overigens. Ook de VVD en het CDA stellen maatregelen voor ter afschaffing van burgerrechten die we altijd als vanzelfsprekend hebben beschouwd. En steevast doen ze die voorstellen vanwege de vermeende bedreiging door allochtonen en moslims.

Nou zullen veel kiezers, die op de VVD en het CDA hebben gestemd, dat uit gewoonte hebben gedaan of omdat ze graag veeteeltsubsidies willen blijven ontvangen, maar laten we even wat nattevingerwerk doen (doet het NRC immers ook) en het aantal VVD-stemmers van 2017 vergelijken met het aantal in 2006, toen de VVD nog niet zo nadrukkelijk naar de gunst van de bezorgde burgers dong. Toen stemden anderhalf miljoen mensen op de VVD. Gewoon uit hebzucht en egoïsme, niet vanwege buitenlanderhaat, neem ik maar even aan.

Sindsdien is de VVD echt gaan inzetten op al die zaken die Mudde noemt en heeft ze ook fanatiek meegedaan aan stemmingmakerij over paaseitjes en kerststollen die door de schuld van de allochtonen niet meer mogen. Halbe Zijlstra ging de bres op voor Zwarte Piet en in haar verkiezingsprogramma pleit de VVD voor het afschaffen van mensenrechten: boem! bijna tweeënhalf miljoen stemmen bij de afgelopen verkiezingen, een miljoen meer dan 2006. Een miljoen extreemrechtse stemmen dus.

Grotendeelse waarheid

Tel daarbij op de stemmen voor het Forum voor Democratie, waar alle media echt keihard campagne voor hebben gevoerd: een kleine tweehonderdduizend en daarmee kom je op een dikke drie miljoen extreemrechtse Nederlanders. Dat lijkt me dichter bij de grotendeelse waarheid te liggen. En dan laat ik al die SP- en GroenLinks- en Dierenpartij-stemmers die gevaarlijk dicht aanschurken tegen nationalistisch, xenofoob gedachtegoed voor het gemak buiten beschouwing en over de ChristenUnie, geleid door een hele enge islamofoob, zwijg ik nu ook maar even.

Trouwens, NRC die Tijs van den Brink checkt die samen met Bart Schut het aantal extreemrechtserds bagatelliseert, dat is toch een beetje als Jneid Fawaz die de uitspraken van Abdul Jabbar van de Ven keurt. Hebben we inderdaad helemaal niets te duchten van salafistische predikers die uit het buitenland zijn overgevlogen? “Grotendeels waar!”

Zowel NRC als Tijs van den Brink zijn niet helemaal vrij van extreemrechtse sympathieën en Bart Schut is gewoon een Nazi. Wil islamisten uitroeien en voordat u begint met: “islamisten is wat anders dan islamieten”: volgens Schut is Hassnae ook een islamist.

Moslims uitroeien

Je bent nogal snel islamist in Schuts ogen, en antisemiet en ISIS-aanhanger en ‘Volkertje’ of ‘Breivikje’, dus als meneer klaagt dat iedereen, die Blut und Boden-retoriek bezigt, tegenwoordig maar voor Nazi wordt uitgemaakt, vind ik dat nogal potsierlijk. Dat Van den Brink een racistische, antisemitische hufter als Schut uitnodigt in zijn programma is veelzeggend.

Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat journalisten die constant samenklitten met types die pleiten voor het uitroeien van moslims, het verbieden van hun geloof en van hun recht op bijzonder onderwijs en die plezier hebben om duizenden verdrinkende vluchtelingen en openlijk de hoop uitspreken dat er joden worden doodgeschoten en aanslagen worden gepleegd zodat hún gelijk bewezen wordt, weigeren te erkennen dat extreemrechts wel wat meer om het lijf heeft dan die paar honderd deerniswekkende rukkers die zich aansluiten bij een Nazi-clubje.

 

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 19.08.2017 @ 12:46

[Home]
 

14 Reacties

op 19 08 2017 at 13:31 schreef ex-cellentie:

hun argumentatie is al jaren
“maar hij heeft geen raar snorretje dus kan hij ook geen nazi zijn”

En dan heb je nog de ‘realisten’ van zogenaamd links die stellen dat “ja dan sla je de discussie dood en polariseer je onnodig , ze hebben tenslotte geen raar snorretje”

Om nog maar niet te spreken over allerlei nieuwspraak waarbij de wens tot genocide ‘kritiek/kritisch’ genoemd wordt .

op 19 08 2017 at 13:31 schreef Koos Swart:

Ik ben bang dat we deze geweldsspiraal moeten uitzitten. Niet dat ik dat wil; ondanks totaal gebrek aan financiële steun en totaal geen aandacht vanuit de media beheer ik nu de enige islamitische reformatiepagina die iets voorstelt. Het is alleen niet genoeg. Men geeft er de voorkeur aan om met de onderbuik te denken.
Ik heb het vaak genoeg gezegd. Alle hier genoemde mensen weten ervan maar maken zelf deze keuze.

op 19 08 2017 at 14:36 schreef Adriaen:

Wat een bespottelijk verhaal.
Alle beeldspraak wordt éénzijdig uitgelegd, alle metaforen letterlijk opgevat.
Hier is een naam voor.
Begint met een a.

op 19 08 2017 at 16:30 schreef Tonnie:

Bespottelijk ben je zelf Adriaen. Er is ook een naam voor jou, begint met een n.

op 19 08 2017 at 16:32 schreef ikzelf:

Nee, Adriaen, ook nu kom je hier niet zo maar weer mee weg. Leg uit waarom volgens jou het verhaal bespottelijk is en wat überhaupt die ‘beeldspraak’ en ‘metaforen’ zijn die volgens jou eenzijdig worden uitgelegd en laat dan meteen ook maar eens een andere zijde zien.
Dat vrijblijvende afkraken van jou beging ik moe te worden. Kom met iets inhoudelijks, loop niet meteen lomp weg als iemand je iets vraagt en heb het fatsoen om toelichting te geven (liefst zonder we erom moeten smeken).

Of kom je hier werkelijk alleen maar om te trollen?

op 19 08 2017 at 16:53 schreef ex-cellentie:

Zeg @adriaan als het om metaforen enzo zou gaan is het dus nog even griezeliger

Ik zal je een paar beeldspaak/metaforen aan de hand kunnen doen zoas “arbeit macht frei” of “enlösung”
bij dat soort figuren is het taalgebruik altijd milder dan de praktijk die ze voorstaan. Overigens is er zelden nog sprake van verhullend taalgebruik bij die lui .

op 19 08 2017 at 22:26 schreef Erik:

Prima tweets van Ebru, Sietske en Janneman.
Aanpassen of wegwezen, dus opzouten met dat islam geteisem. Neem jij daarbij voortouw maar, Pedor, kun je aan den lijve ervaren hoe tolerant de aanhangers van Mohammed zijn waar je zo op geilt.

op 20 08 2017 at 11:26 schreef Mario:

“..de aanhangers van Mohammed zijn waar je zo op geilt.”

Zo’n Erik he, zal die nou dagelijks online barbaarse gruwelijkheden door extremisten bekijken en zich daarbij extreem opgewonden voelen? Zo van die types die in een ander leven opgewonden raken door het bekijken van snuff-movies, zeg maar.

op 20 08 2017 at 11:51 schreef MNb:

En nu is het Erik de Stormer die PB’s gelijk in vier regels bewijst. Heb je je bruine uniform mooi gesteven, Erik?

op 20 08 2017 at 13:25 schreef ikzelf:

Hoe tolerant de aanhangers van Mohammed zijn, dat valt nog te bezien, maar hoe intolerant die andere kant is, dat demonstreer je hier onverbloemd. Of had je dat weer niet in de gaten, Erik?
Wat is dat toch met die spiegels in dit land?

op 20 08 2017 at 13:25 schreef Kazonga:

Haha, die Erik. Doodsbang en ondertussen klaarkomend. #geileoorlog

op 20 08 2017 at 14:02 schreef Blom Dondje:

Of Erik, o… Erik, oo… Erik…
Sorry Erik, hoe zeer ik ook mijn best doe, er gaat hier niets staan :-p

op 20 08 2017 at 17:51 schreef dewanand:

============== [wfor1346:35]

N1. Citaat Peter Breedveld:

N1.1. ‘De Nederlandse Orde van Advocaten heeft voor de meest recente verkiezingen de programma’s van alle op dat moment in de Tweede Kamer vertegenwoordigde partijen doorgelicht en vooral het programma van de PVV was één groot (nou ja, niet groot; één A-viertje) pleidooi voor de afschaffing van de democratische rechtsstaat.’

N1.2. ‘Grotendeelse waarheid’
‘Tel daarbij op de stemmen voor het Forum voor Democratie, waar alle media echt keihard campagne voor hebben gevoerd: een kleine tweehonderdduizend en daarmee kom je op een dikke drie miljoen extreemrechtse Nederlanders.’

N2. Leuk Peter, drie miljoen RE Hollanders, ja dit is toch een uitstervende blanke minderheid nu in Nederland? Meesten zijn homofiel, impotent, alleenstaand, kinderloos, psychiatrische patient, laag opgeleid, pervers, enz.

N3. Maar goed Peter, ik als viesbruin koelie aapje vind toch dat Nederland zonder raszuivere blanke (extreem) rechtse OerHollanders geen Nederland meer is. HOe definieer je Nederland, moet je er een vuilnisbak van maken van internationaal zwerf afval uit uitgewoonde, glibberige, ontsloten zwarte gaatjes tot 21 cm?

op 20 08 2017 at 18:59 schreef Thomas E:

Goed stuk! Ook goed om weer eens schaamhaar te zien trouwens.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS