Home » Archief » Maggieniesegge


[30.01.2017]

Maggieniesegge

Peter Breedveld

Terwijl de VS in moordend tempo verandert in een fascistische heilstaat, met een moslimverbod, een bona fide Nazi als hoofd van de veiligheidsraad en een president die pleit voor martelen en de Geneefse Conventie afwijst, wat hier in Nederland door Geert Wilders nog te soft wordt gevonden, jankt in NRC Handelsblad microbioloog Rosanne Hertzberger dat het gevaar van de moslims komt, maar dat je het daar niet over mag hebben.

Het is de bekende riedel, de lijn Wierd Duk, zeg maar. Hertzberger doet het voorkomen alsof asielzoekers verantwoordelijk zijn voor een ongekende misdaadgolf in Nederland, suggereert dat de UvA is overgenomen door ISIS, dat homofobie en seksisme alleen onder Turkse en Marokkaanse Nederlanders voorkomen en dat we WORDEN BEDREEEEIIIIIGD DÓÓÓÓR de MOOOOSLIMS, maar ja, damaggieniesegge, want dan ben je gelijk een racist.

Waarmee maar weer bewezen is dat je niet per se heel diepe inzichten krijgt als je de hele dag door een microscoop zit te turen.

Levensgevaarlijke populist

We moeten het over de moslims en de buut’nlanders hebben, waarschuwt Hertzberger, anders komt er een levensgevaarlijke populist aan de macht.

Die levensgevaarlijke populist is allang aan de macht, al sinds het kabinet Rutte 1, waarvan de ministers en staatsecretarissen constant de hete adem van gedoogpartner Wilders in hun nek voelden, totdat er eentje gillend gek de stekker uittrok. Ook het huidige kabinet voert een uitgesproken racistisch PVV-beleid, met langs de zijlijn de PVV die de zweep laten knallen: “HARDER! HARDER! NIET GENOEG! NOG STEEDS NIET GENOEG!” Een zogenaamde linkse minister komt nota bene met discriminerende maatregelen als een participatiecontract, etnische registratie en allerlei ongrondwettelijke maatregelen tegen islamitische organisaties.

Ondertussen neemt het geweld tegen moslims hand over hand toe en wordt het multicultidebat steeds racistischer en steeds griezeliger. In debatcentrum De Balie wordt nu al besproken op welke manier Nederland het beste kan worden gezuiverd van de moslims. Ook de PVV slaat steeds nazistischer taal uit. Journalisten stoken het vuur tot novahitte op met hysterische propaganda tegen moslims en vluchtelingen, in de hoop op een politieke aardverschuiving of toch op z’n minst een gewapende clash.

Bezorgde burger

En ik heb het al zo vaak gezegd: er gaat geen dag voorbij, geen uur, geen kwartier, geen minuut zonder dat het gaat over het moslimgevaar en de vluchtelingenoverlast. De Boze Witte Burger, met zijn molotovcocktails en zijn oproepen moslims te vergassen, is de baas in Nederland. Iedereen moet doen wat hij zegt.

Echt, wie blijft volhouden dat je het in Nederland niet over moslims mag hebben, spoort gewoon niet.

Dat Hertzberger zelf een wegkijker is, blijkt uit het feit dat ze weigert te erkennen dat Rutte, met zijn oproep om normaal te doen of op te pleuren, uitsluitend moslims en allochtonen op de korrel had, met zijn opsomming van vergrijpen die door de media elke dag aan uitsluitend die groep worden toegeschreven: homo’s uitjouwen, vrouwen met korte rokjes lastigvallen, geen hand willen geven, niet willen aanpassen, ‘gewone Nederlanders uitmaken voor racist’.

Dát is waar je het niet over mag hebben in Nederland: het racisme, dat salonfähig is geworden. Waar ook niemand het ooit over heeft (behalve ik), is dat een door de ‘elite’ alom bejubeld medium als GeenStijl actief homofobie, geweld tegen vrouwen, racisme en antisemitisme promoot. Dat er witte mannen meedoen aan de verkiezingen die kinderen bedreigen met een kapmes, seksueel geweld propageren en dreigen rechters impotent te beuken en vrouwen met een hen onwelgevallige mening te verkrachten.

Extreemrechtse gek

Wil je het over terrorisme hebben? In Nederland heeft tot nu toe één moslim één terroristische daad gepleegd. Bijna vijftien jaar geleden. Sindsdien heeft een witte racist dood en verderf gezaaid in een winkelcentrum in Alphen aan den Rijn, heeft een extreemrechtse gek dood en verderf gezaaid door op Koninginnedag op een menigte in te rijden en heeft een Nazi tachtig kinderen doodgeschoten in Noorwegen, uit protest tegen de ook door Hertzberger zo gevreesde islamisering.

Maar over Alphen aan den Rijn en Koninginnnedag heeft nooit iemand het meer en wie er op durft te wijzen dat Anders Breivik zich liet inspireren door de haatpropaganda van Geert Wilders, krijgt nog net niet de doodstraf. Wel wordt hij besmeurd en belasterd en geïntimideerd door de kwaliteitsmedia.

Bang voor terreur en onverdraagzaamheid? Dan moet je bij de Nazi’s zijn en niet bij de moslims. Die gedragen zich allemaal keurig.

Klimaatopwarming

Dat is natuurlijk niet wat de Boze Burger wil horen. De Boze Burger wil ook niet horen welke gevaren hem écht onmiddellijk bedreigen, namelijk de klimaatopwarming en mileuvervuiling. Echt verantwoordelijk voor aanzienlijk meer doden dan moslimterreur.

Maar nee, zegt Hertzberger, je moet je bek houden over klimaatopwarming! Je moet moslims discrimineren! Je moet die vluchtelingen eruit gooien! Anders komt er een levensgevaarlijke populist aan de macht!

Dat ze zich niet realiseert dat wanneer intellectuelen in de kwaliteitspers pleiten voor racisme en discriminatie, die levensgevaarlijke populist al meer macht heeft dan hij zou hebben als hij premier was.

Streng verboten door Bas Taart, maar ik doe het toch: Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.01.2017 @ 09:05

[Home]
 

37 Reacties

op 30 01 2017 at 09:29 schreef Murat:

Helemaal mee eens! Weeeeeer een witte “intellectueel” die na 15 jaar ongebreideld racisme en moslimhaat zegt dat we het over, je raadt het niet, MOSLIMS moeten hebben!

Walgelijk weer.

Bedankt, Peter.

op 30 01 2017 at 09:43 schreef marco meijer:

Karst Tates extreemrechts? Waar blijkt dat uit? Niet uit het aangehaalde Telegraaf artikel.

op 30 01 2017 at 09:44 schreef Armand Dillo:

Doordat jarenlang iedereen met maar het kleinste beetje kritiek op allochtonen of immigratie door een Stepford-wives achtige kudde schreeuwende gutmenschen voor ‘Racist!’ en ‘Nazi!’ werd uitgemaakt is men zolangzamerhand imuun geraakt voor zulke aantijgingen. Precies zoals in dat klassieke sprookje over een jochie dat maar steeds ‘Wolf!’ riep.

op 30 01 2017 at 09:50 schreef marcodB:

Helemaal mee eens, met een kanttekening: Het stuk over Apeldoorn stelt dat onderzocht werd of de dader extreem rechts was, maar dat daar niets is uitgekomen. Het artikel (Telegraaf, ok…) sluit af met:”Volgens het landelijk parket is er geen reden om aan te nemen dat T. handelde uit links- of rechts-extremistische ideeën.”
Is er meer bekend hierover dan het stukje waar jij naar linkt? Sorry, maar ik woonde toen niet in NL, en heb het niet gevolgd, maar het interesseert me heel erg.

op 30 01 2017 at 09:54 schreef jos:

Je moet zelf die onderwerpen hoog op de agenda zetten want het staat hoog op de agenda van de kiezers.

Wat ’n lachwekkende argumentatie. Media en politiek hebben dat hoog op de agenda gezet, niet de kiezers.

op 30 01 2017 at 10:03 schreef marcodB:

Je kan wel eens gelijk hebben –> https://nl.wikipedia.org/wiki/Karst_Tates “Omtrent de persoon van Tates kwam een niet geheel duidelijk beeld naar boven: documenten, boeken, aantekeningen en tatoeages “suggereren op het eerste gezicht” dat hij mogelijk dweepte met, of althans belangstelling had voor, rechts-radicale ideeën. Hij zou zich geruime tijd in oude, vooral noordse, volkeren en runenschrift hebben verdiept. Ook zou hij werken hebben gelezen van Nietzsche en Céline.”

op 30 01 2017 at 10:24 schreef Peter:

Precies zoals in dat klassieke sprookje over een jochie dat maar steeds ‘Wolf!’ riep.

Ja, ja, exact, Armand! Of die viswijven die elke dag de hele dag blèren dat we worden bedreigd door de moslims!

op 30 01 2017 at 10:26 schreef MNb:

Ter toevoeging: The Donald heeft al een gerechtelijke uitspraak aan zijn laars gelapt (tav het inreisverbod) en nee, oh Grote Blonde Leider, Saudi-Arabie komt niet op die lijst zolang The Donald in het Witte Huis zit. Hij verdient nl. geld in dat land.

op 30 01 2017 at 10:32 schreef Gaz Typari:

Herzberger is dan ook al een tijdje werkloos microbioloog en derhalve gefrustreerd om zich heen aan het slaan bij wijze van schreeuw om aandacht. De lijn Wierd Duk leent zich in het huidige politieke landschap hier perfect voor.

En over de media? Het is tekenend dat de terroristische aanslag in Quebec in de Nederlandse krant “schietpartij” genoemd wordt terwijl Justin Trudeau het terroristische beest wel gewoon bij de naam durft te noemen.

op 30 01 2017 at 10:34 schreef Mario:

“Wil je het over terrorisme hebben?”

Liever niet, maar omdat je het vraagt..

PVV-terroristen in de gevangenis wegens een aanslag? CHECK!
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/10/27/vier-jaar-cel-voor-aanslag-op-moskee-enschede-a1528698

Extreemrechtse internationale samenwerking om aanslagen te plegen? CHECK!
“Far-right extremists in Germany are joining forces with like-minded groups across Europe and even the United States as they prepare to carry out more attacks
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/16/german-far-right-extremists-teaming-up-with-gangs-in-america-and/

…en ga zo maar door. Die lijst is fucking lang.

Fascisme faciliteerders, zoals Duk en Hertzberger et al, zouden er eens goed aan doen om hun oogkleppen eindelijk eens af te zetten.

op 30 01 2017 at 10:57 schreef Chakir:

Wat bezielt sommige hoogopgeleide witte mensen toch steeds om dit gelul keer op keer te bezigen? Omdat Rosanna net als de meeste mensen een simpele meeloper is ongeacht de hoogte van het IQ? Of misschien een onverwerkt trauma met buitenlanders? Of omdat dit “kwetsbare meisje” zich genoodzaakt voelt zich achter de gevestigde orde te scharen? Of -heel ordinair- omdat ze te kleine borsten heeft en en voor zichzelf een methode heeft gevonden om daar niet steeds mee geconfronteerd te worden? Dat laatste is gewoon frustratie van mij omdat ik het simpelweg niet begrijp.. is hier een psycholoog in de zaal?

op 30 01 2017 at 11:26 schreef Murat:

Chakir,

Ik ben psycholoog. Ik kan je vertellen, ik begrijp het ook niet. Ik vermoed dat mensen zoals Rosanne het gewoon heerlijk vinden aan “downwards comparison” te doen. Dergelijke witte elitairen vinden het lekker dat er een zondebok is, maar gebruiken de boze PVVer als bliksemafleider voor hun eigen racistische gedachtegoed.

op 30 01 2017 at 11:57 schreef babs:

Overigens, in de VS vrij forse en langdurige betogingen bij alle vliegvelden. Met voor de verandering op het oog relaxte pliesies.

Dat moet je in NL eens proberen, Schiphol urenlang deels blokkeren voor de moslims. Niemand komt opdagen en komen ze per ongeluk wel dan is 10 later de boel door de politie met fors geweld schoongeveegd.

De goede helft van de VS gaat ons een lesje leren in opstandigheid.

op 30 01 2017 at 12:33 schreef Martijn:

Of zo’n rationeel type die zich sws al verheven voelt boven religieuze mensen en denkt dat de gekkies op tv representatief zijn voor iedere moslim. Dat die vriendelijke bakker op de hoek je liever broodjes verkoopt, of dat je moslimse huisarts je liever beter maakt in plaats van af te slachen als een kafir, is more diffcult to compute dan geloven in een heilig boek met de magische kracht van gewone mensen, overnight, bloeddorstige jihadi’s te maken.

op 30 01 2017 at 13:27 schreef Kees Romijn:

Er bestond nog slechts de keuze uit twee soorten samenlevingen.

op 30 01 2017 at 14:58 schreef jacobus:

in 2008 sprak ik mijn zorgen uit over dit rascisme en hoe moslims geweerd en uiteindelijk verwijderd zouden worden in de toekomst, er zal een strijd tussen moslims en niet moslims komen voorspelde ik. Dat is nu heel dichtbij en weet je wat het erge is: ik voorspel dat het niet meer stopt, het wordt alleen maar erger dus bereidt u maar voor: Het wordt oorlog en het komt nooit meer goed.Doemdenker zegt U? nee hoor realist, het is niet anders het wordt nog veel gekker heel veel gekker.

op 30 01 2017 at 15:17 schreef Martijn:

Niemand kan de toekomst voorspellen, dat zou je als realist moeten weten. ;)

op 30 01 2017 at 15:21 schreef jacobus:

Ik voorspel ook niets martijn, ik weet het….

op 30 01 2017 at 15:37 schreef Mario:

Lachen man, van die zie je wel– schreeuwertjes vol eigendunk, zoals Jacobus.

In een ander leven had ‘ie geheid op de hoek van de straat hel en verdoemenis lopen prediken.

op 30 01 2017 at 18:09 schreef jacobus:

Ja mario en blijf jij maar hopen dat duk en co de oogkleppen af gaan zetten, gaat niet gebeuren, ze hebben geen oogkleppen, ze weten precies wat ze doen. en ik zeg WE ZIJN VERDOEMD.(misschien niet eens zo een slecht idee om dat te gaan prediken)

op 30 01 2017 at 18:43 schreef Kazonga:

!op 30 01 2017 at 15:37 schreef Mario:

Misschien dat het dan tijd wordt, dat jij je eens gaat verdiepen in de motieven van een van de belangrijkste mensen in het kabinet van Trump, Steve Bannon.

Niet dat ik denk dat hij het voor elkaar gaat krijgen, maar hij wil het wel wagen.

https://www.buzzfeed.com/lesterfeder/this-is-how-steve-bannon-sees-the-entire-world?utm_term=.obmV5qOoe#.ay22Vr7R4

op 30 01 2017 at 21:30 schreef Hilco:

HALLO, Eigenlijk wat hij doet is niet goed. De binnen markt van baggeren is in vs protectionistisch. Als wij op de amerikaanse bagger markt mogen. Onze technieken door wereld niveau zijn in bagger werken zo veel beter. Beste Peter ik ben het zo met je eens. Want erzijn zo veel goede mensen in midden oosten en Afrika. Ook vluchtelingen. Oke daar kunnen we discussie over hebben. Joden vroeger dachten ook niet. Nee Nederland staat mij niet aan. Ik ga aanvraag in australie doen.(Achteraf slim) Zodra uit Syrië gevlucht wordt het een economische vluchteling. Moet de EU alles doen om deze mensen daar te leren, laten leven, veilig te geven. Das onze taak Meer EU. Wij zijn zo sterk als EU. Maar weigeren kan echt niet. Trump zegt van de 100.0000 die komen zitten er 2% terroristen tussen in deze 7 landen. Dat zijn 2000 terroristen. Dan heb ik ze liever niet. Das de vraag. Wil je 2000 terroristen? 2000 aan stuk. Dat is trump zijn vraag? Ik vind het niet goed, maar wel de discussie.
Groet Hilco

op 31 01 2017 at 07:51 schreef Flip van Dyke:

De huilbaby uithangen. Zien we zo vaak. ‘Ik mag toch vinden…’ Hertzberger mag vinden wat ze wil, maar wat ze doet is opstoken. Zo’n groot probleem is het niet die vervelende klieren die ten onrechte asiel aanvragen, maar zij, en vele anderen, maken er iets groots van. Zo stook je mensen tegen elkaar op.

Als ze zich eens in had verdiept dan had ze ook twee andere dingen kunnen schrijven:

1. Deze ‘asielzoekers’ krijgen geen verblijfsvergunning. Die hoeven dus geen huis, werk/uitkering, inburgering, nareis, school etc. etc. Het aantal asielzoekers en nareis dat een verblijfsvergunning zal krijgen is vorig jaar met meer dan driekwart gedaald t.o.v. 2015.

2. Het is volledig Dijkhoff te verwijten. Hij maakte eind 2015 de keuze om de prioriteit bij ‘Dublin’ te leggen om zo asielzoekers naar een EU-land terug te sturen waar de asielzoeker eerder was geweest. Hij had ook direct de aanvraag af kunnen wijzen en zo voorkomen dat NL een aantrekkelijk land werd voor kansloze asielzoekers om pakweg een halfjaar te verblijven in een AZC want zo lang duren die EU-procedures.

Ze verdiept zich niet, net als de rest van Nederland.

op 31 01 2017 at 09:48 schreef Frank L.:

@ Flip van Dyke (07:51u) –

dank voor je toelichting. Bijdragen als deze stel ik altijd bijzonder op prijs.

op 31 01 2017 at 10:17 schreef Martijn:

@ Kazonga: Die conservatief christelijke kant van Bannons verhaal (ook door de suggestie van een “eindstrijd”, ongetwijfeld als conclusie van de “kali yuga” of “iron age”, waarna op de ruïnes een nieuwe beschaving zou kunnen worden gebouwd) is genoeg om het een akelig personage te vinden, maar in sommige opzichten is hij toch ook wel interessanter dan wat ik tot op heden van hem doorkreeg. Vooral zijn observaties over de twee soorten kapitalisme zijn best goed. Jammer dat ie daar dan, op zich in lijn met de Tradtionalisten, een terugkeer zou wilen naar oude normen en waarden, gebaseerd op een nogal “rosy” beeld van de “judeo-christelijke cultuur”, dus ik wens zo’n type zeker niet op een machtige positie.

op 31 01 2017 at 11:22 schreef ben:

je vergeet de moord op pim f: absoluut een terrostitische aanslag.

op 31 01 2017 at 13:26 schreef Peter:

je vergeet de moord op pim f: absoluut een terrostitische aanslag.

Ook al geen moslim, maar een witte man. Een dierengekkie. Dierengekkies kunnen het ook al goed met de PVV vinden.

op 31 01 2017 at 14:07 schreef Maggie:

We worden bedreigd door de moslims. Altijd als ik dat hoor moet ik aan De Vliegende Panters denken: https://www.youtube.com/watch?v=QzJiIQAmMNs. Ik schat dat het uit 2005 komt. Dus toen werd het al zoveel gezegd dat een cabaretgroepje er een ironisch antwoord op gaf. Maar cabaretiers zijn natuurlijk gutmenschen, dus de boze witte man ziet daar de bevestiging in dat je het niet mag zeggen. Die gedachtegang is moeilijk voor mij.

op 31 01 2017 at 15:39 schreef Kazonga:

@op 31 01 2017 at 10:17 schreef Martijn:

Ja, interessant man. Zo’n idioot die terug wil naar de tijd van de wereld overheersing vd Katholieke Kerk. En om dat te kunnen bewerkstelligen, de ganse wereld in brand wil zetten.Tempelier, wat ik je brom.

op 31 01 2017 at 16:30 schreef Hilco:

Beste Kazonga, Ik zie geen verschil in Katholieke kerk en de Islam.. Waar is het verschil? Enige verschil is dat de bijbel vertaald mag worden en de Koran niet. Dit heeft niets met katholieken te maken of moslims. Beide theocratieën willen heersen over de wereld. Wij moeten onderscheid maken tussen de Koran, een niet echt leuk boek en moslims. Geef toe dat de bijbel een hippie versie is van de Koran. Ik had een katholieke collega en kwam een nieuwe homo binnen als collega. Wij moeten zijn van zijn ziekte afhelpen. Tja geloof

op 31 01 2017 at 20:18 schreef MNb:

Hilco, je bent een volslagen stommeling. De Koran mag wel degelijk vertaald worden. Mijn wederhelft heeft er een in het Javaans. Afgelopen donderdag heeft ze er uit voorgelezen in haar moskee. Mijn ex had er een in het Nederlands. Hier is er een in het Engels.

http://skepticsannotatedbible.com/quran/index.htm

En weet je, de RKK heeft een paus. De islam niet. Dat is nog eens een verschil.

op 31 01 2017 at 22:13 schreef Klaasje:

Is dat een voordeel dan MNb ? Geen paus?

op 31 01 2017 at 22:57 schreef Martijn:

Kazonga, ik heb ook niet gezegd dat ie deugt. ;)

Maar hij heeft meer diepgang dan Trump en ook meer dan die jokers waar we het hier mee moeten doen. Zelfs zelfverklaarde intellectueel Baudet heb ik nog op weinig zinnigs kunnen betrappen (zijn mentor Scruton wel). Nog niet eens dat de verworven rijkdom voor een goed “judeo-christelijk westen” ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt.

op 31 01 2017 at 23:24 schreef Johan:

Het is duidelijk dat niet alleen het taalcentrum werd aangetast bij Hilco. Wat een zwatelaar, die man.

op 01 02 2017 at 16:59 schreef MNb:

Dat mag je helemaal zelf bepalen, Klaasje. Jouw vooroordelen interesseren me geen fuck.

op 01 02 2017 at 21:04 schreef Kazonga:

@op 31 01 2017 at 16:30 schreef Hilco:

Hilco, je hoofd zit niet goed vastgeschroefd. De Koran kwam pas na de Thora en de Bibel. Maar wat heeft dat te maken met het stuk van Peter?

op 02 02 2017 at 09:56 schreef Edwin Vink:

@Hilco “Trump zegt”? dan is het dus waar? Nagenoeg alles wat die blaaskaak zegt is aantoonbaar gelogen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS