Home » Archief » Frontaal Naakts meest gelezen stukken in 2019


[04.01.2020]

Frontaal Naakts meest gelezen stukken in 2019

Peter Breedveld


Scène uit Sex and Fury (Suzuki Norifumi, 1973)

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar voor iedereen behalve Baudet en Wilders en hun aanhang en de vertegenwoordigers van het ‘Redelijke Midden’. Voor Frontaal Naakt was het weer een jaar van opgejaagd en vervolgd worden, dit keer door de politie en het Openbaar Ministerie, omdat ik het gore lef had gehad iets terug te zeggen tegen een rabiate racist.

Even samenvattend: er gaat zowat geen jaar voorbij of ik zit in een crisis omdat één of andere hotemetoot probeert me de mond te snoeren en Frontaal Naakt kapot te kijgen. Ik ben al opgejaagd door De Telegraaf Media Groep, GeenStijl, Powned, de toenmalige vice-premier Lodewijk Asscher, het gggggristelijke dagblad Trouw, NRC Handelsblad, Elsevier weekblad, Wierd Duk en zijn trollenleger en een congsi van Domrechtse opiniemakers als Elma Drayer en Carel Brendel. De machthebbers zijn zo bang voor Frontaal Naakt dat ze alles op alles zetten om deze website weg te krijgen.

U raadt het al: ik vraag niet alleen uw morele maar ook uw financiële steun om Frontaal Naakt ook in zijn vijftiende levensjaar onverveerd door te laten stomen. Hier leest u hoe dat kan, en onderaan dit stuk vindt u ook instructies.

Dan volgt hier de lijst van de meest gelezen artikelen in het afgelopen jaar.

 

10: Naziklaas

Het afgelopen jaar was het jaar van de boze witte man. Witte racisten die met geweld dreigden, kregen door Rutte de rode loper uitgelegd. Zie de boeren, zie de Gele Hesjes. Beschaafd protesterende verpleegkundigen, leerkrachten en wetenschappers mogen van onze regering door de stront zakken. De boze witte hufter is koning in Nederland.

Enter Wierd Duk, die onder het mom van ‘journalistiek’ de massa’s klaarstroomt voor de witte, fascistische heilstaat en die zijn angstaanjagende trollenlegers op iedereen afstuurt die hem tegenspreekt. Zo ook cabaratier Erik van Muiswinkel, een uitgesproken Duk-criticus, die zich moest terugtrekken als de officiële Sinterklaas van Amsterdam, OMDAT HET NIET MOCHT VAN WIERD DUK. Ik vind het onverteerbaar dat Wierd Duk bepaalt wie er wel en niet Sinterklaas mag spelen, dat heel bestuurlijk Nederland het hoofd buigt voor de nukken van deze briesende hitser.

Overigens vier ik al jaren geen Sinterklaas meer, omdat dat feest voor mij inmiddels staat voor rassenhaat en fascisme. Naziklaas is een betere naam.

Het is niet normaal dat Wierd Duk bepaalt wie er Sinterklaas mag zijn

 

9: Damesslip

Niets zo mooi als een vrouw die haar slip uittrekt en niemand kan zo mooi vrouwen tekenen die hun slip uittrekken als de Italiaanse striptekenaar Milo Manara. Zoals die vrouw behendig op haar linkerbeen balanceert, haar bovenlichaam naar rechts hellend voor het evenwicht, haar andere been optrekkend om haar voet uit haar slip te kunnen manoeuvreren, zonder te kijken. Net echt! Wat een aandacht voor detail! Wat een liefde voor het tekenen spreekt hier uit! En laten we ook niet vergeten: wat vreselijk geil!

De koning van het uittrekken van de damesslip

 

8: Jihad-temeijer

De affaire Ans Boersma laat weer mooi zien wat een superieure cultuur de onze is. Na een dag waarin het Openbaar Ministerie het publiek steeds kleine stukjes informatie voert, gretig opgediend door de pers, het doorgeefluik van onze overheid, heeft de heffe des volks zijn oordeel alweer klaar: Boersma is een hoer, een matras, een ‘jihad-temeijer’, die moet worden kaalgeschoren als een moffenhoer. Telegraaf-journalist Wierd Duk weet er natuurlijk ook weer alles van, de vrouwtjes met hun zwakke afweer en hun rammelende eierstokken, niet bestand tegen de charme van een stoere, gewapende rebel. Zijn fascistische trollenhorde lust er wel pap van. Wat wil je ook, ze hielp al eerder vluchtelingen op Lesbos.

Ans Boersma en onze superieure beschaving

 

7: Uil van Minerva

Terwijl Baudet open en bloot een Nazi-speech staat te houden, over de grootste beschaving die we ooit waren, de boreale wereld (dat is geen dog-whistle meer, dat is een stadion vol schreeuwende fascisten!) kapotgemaakt door universiteiten, journalisten (stank voor dank, Tom-Jan Meeus!) en de ‘elite’, entartete kunst, en de migranten die ons terroriseren en verkrachten, begint iedereen te giechelen, want hij zei “uil van Minerva”. En met de typische geamuseerdheid van ongeletterde boeren die vinden dat je het “heug in de bol het” als je een filosoof citeert, sneren en ginnegappen we daarover, terwijl Baudet zich opmaakt voor zijn volgende zege.

De uil van Minerva

 

6: Hitsen tegen migranten

Wierd Duk, en Eva Vlaardingerbroek en Kim Boon en hoe heet dat tuig allemaal, alleen als immigranten de daders zijn, interesseren ze zich voor seksueel geweld. Met andere woorden: seksueel geweld interesseert ze geen bal. Samen met theoloog en PVV-politicus Lucas Hartong ging Duk apestront over een opzienbare verkrachtingszaak in Spanje, omdat Hartong voetstoots aannam dat de daders migranten waren. Alleen bleek het allemaal weer gecompliceerder in elkaar te steken dan de heren dachten. Seksueel geweld is in Spanje (en niet alleen daar) een groot probleem, maar je zult Duk & Co nooit horen over massaverkrachtingen tijdens het stierenfeest in Pamplona, of seksueel geweld door dronken Duitsers tijdens het Oktoberfest. Duk en Hartong willen bruine mensen haten, en verder niks.

Lekker hitsen tegen migranten met Wierd Duk en Lucas Hartong

 

5: Porno!

Bijna 12 jaar oud, dit stuk, en still ging strong. Soms kijk ik naar de statistieken van Frontaal Naakt en betreur ik het dat seks zoveel hoger scoort dan mijn doorwrochte analyses van de staat van onze samenleving en de bedenkelijke rol van de media en de politiek daarin. Maar waarom eigenlijk? Ergens is het bemoedigend dat mensen liever over seks lezen dan over politiek. Ik zou juist meer over seks moeten schrijven! Aan de andere kant, terwijl jij je zit af te rukken of te vingeren, nemen de fascisten de boel over!

YouPorn

 

4: Ik wil nog steeds naar Japan

Mede door mijn vervolging wegens belediging van de racistische troll Hans Konings, maar eigenlijk gewoon omdat ik een hekel heb aan Nederland en aan de Nederlandse volksaard en omdat ik het twee weken heerlijk naar mijn zin had in Japan, besloot ik dat ik echt wil gaan uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om naar Japan te emigreren. Mijn mailbox ontplofte, woedende witte mannen voelden zich persoonlijk beledigd en stuurden me scheldkannonades in erbarmelijk Nederlands. Nog steeds vragen halfabete holbewoners me wanneer ik nou naar Japan oprot. Als ik de tijd krijg om dat uit te zoeken en te regelen, in plaats van dat ik me moet voorbereiden op een rechtszaak, of me weer moet verdedigen tegen valse aantijgingen in de media, Einsteins!

Ik ga naar Japan verhuizen

 

3: Massamoordenaars ophitsen met De Telegraaf

Naar aanleiding van de zoveelste terroristische aanslag door Domrechts schreef De Telegraaf afgelopen zomer: ‘Het is telkens hetzelfde gedachtegoed dat tot moorden leidt: de schutters willen ’het blanke ras’ beschermen tegen ’indringers’. Rechtse complottheorieën tieren welig online, ook in ons land. Een ’studiegenootschap’ propageert een ’blanke etnostaat’ en stelt dat overheid en media verantwoordelijk zijn voor ’blanke genocide’ en ’omvolking’.’

Je zou dus verwachten dat de voormalige Nazikrant eindelijk Wierd Duk ontslaat, die zijn podium bij die krant gebruikt om Wakker Nederland op te hitsen met racistische complottheorieën en het propageren van extreemrechts, racistisch gedachtegoed. Maar nee hoor, de hufter zit er nog steeds. De Telegraaf praatte dus met meel in de mond.

Ga je nu Wierd Duk ontslaan, Telegraaf?

 

2: Frontaal Naakt voor de rechter gesleept

De grootste schok van het afgelopen jaar voor mij persoonlijk was dat ik door het Openbaar Ministerie werd gedagvaard omdat ik de racistische troll Hans Konings had beledigd. Ik moest me voor de rechter verantwoorden omdat ik iets had teruggezegd tegen een obsessieve racist, die Hassnae en mij jaren en jaren achtereen stalkte en belaagde met de goorste racistische, seksistische, homofobe, transfobe en misogyne bagger. Eerst ben ik nog drie uur lang gegrilld door twee (2!) politieagenten. Ik ben uiteindelijk vrijgesproken, maar mijn geloof in de rechtsstaat is er niet groter op geworden. Het Openbaar Ministerie en dus de staat schaart zich openlijk aan de zijde van racistische hufters en vervolgt mensen die opstaan tegen racisten. De overheid is onze grootste vijand. En fuck Hans Konings, met zijn gluiperige kindermisbruikershoofd.

Ik word vervolgd wegens belediging van een seriebelediger

 

1: Jesse Klaver heeft geen zin

Jesse Klaver is de oppositieleider in het parlement, dus Rutte heeft een makkie. Klaver wil namelijk zijn kind vaker zien, en is het gebeuk zat. Met de asociale staatsbegroting van onze regering ging hij daarom zonder één woord van kritiek akkoord. Geen alternatieve begroting, geen moties, niks. GroenLinks is ook voor een asociaal belastingstelsel, tegen antifascisten en allochtonen die zich niet aanpassen, moeten ook van GroenLinks oprotten. GroenLinks is gewoon de VVD, maar met windmolens.

Hoi, Jesse Klaver, ik heb geen zin om te boeten voor jouw papatijd

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Lists, Peter Breedveld, 04.01.2020 @ 12:56

[Home]
 

1 Reactie

op 04 01 2020 at 12:57 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS