Home » Archief » Hé, GeenStijl, blijf met je gore fascistenpoten van onze kinderen af!


[08.07.2017]

Hé, GeenStijl, blijf met je gore fascistenpoten van onze kinderen af!

Peter Breedveld


Scène uit: ‘Vivre Nu, à la recherche du paradis perdu’.

Ik waarschuw er al tien jaar voor: GeenStijl is een gevaar voor de democratie. De meeste mensen hebben daar altijd meewarig om gelachen, maar de bedreiging van een basisschool wegens een educatief bezoekje aan een moskee is het zoveelste voorbeeld van intimidatie door de Sturmabteilung van Domrechts.

Het voltrekt zich altijd volgens hetzelfde stramien: GeenStijl pakt een stukje tekst of een foto en wekt de woede van zijn lezers op met een manipulatieve manier van ‘duiden’. Op de foto van het moskeebezoek zien we kinderen bij elkaar zitten terwijl een gesluierde vrouw ze iets vertelt. Een paar zitten op hun knieën en dus heet het dat de kinderen ‘op hun knietjes worden gedwongen in een islamhut’. Naam van de school erbij en daarna de onschuld uithangen als je lezers de Facebook-pagina van de school volschijten met haat en de schooldirecteur bellen om hem te bedreigen.

Mensen kapotmaken

Zo gaat dat nou al jaren en het is de manier waarop GeenStijl-hoofdredacteur Pritt (Marck Burema) en zijn virtuele knokploeg proberen iedereen in het gareel te krijgen. Geen rare seks, want dan stuurt Burema zijn roze horden op je af. Geen verzet tegen de tabakslobby want dan moet je onderduiken, geen rare meningen want dan word je gestraft. Als je een grapje maakt over PVV’ers, moet je worden ontslagen. Als je weigert een ‘journalist’ van de Roze Khmer te woord te staan, moet je kapot. Geen bezoekjes aan de moskee want dan word je bedreigd.

GeenStijl zet haar anonieme lezers doelbewust in om mensen kapot te maken, en om een voorbeeld te stellen. Dat een ieder die zich in zijn hoofd hale dat hij in een vrij land leeft waar hij hij mag doen wat hij wil, wete dat de Roze Khmer hem zal weten te vinden en hem ongenadig afstraft.

Twee maanden geleden pikte een groep vrouwen het niet langer toen één van hen de gepatenteerde GeenStijl-behandeling kreeg (wenste niet seksistisch te worden bejegend en kreeg dus een spermadouche van verkrachtingsfantasieën over zich heen van de mannen van GeenStijl), dat heeft ze een lieve duit gekost, want er volgde een heuse boycotactie waarna tal van adverteerders zich terugtrokken van de site. En janken, die fascisten, dat hun vrije meningsuiting werd beknot, dat ze werden gecensureerd, dat de vrije pers in het geding was (NVJ-secretaris Thomas Bruning, die zich nog nooit uitgesproken heeft over de manier waarop GeenStijl en Powned individuen en organisaties terroriseren onder het mom van ‘journalistiek’, jankte hartstochtelijk mee). Boehoehoe, ‘Broodroof‘!

Kinderen bedreigen

Dus gaat GeenStijl nu maar achter kinderen aan. Weet u nog, dat de Roze Khmer, met Miko Flohr en een heel leger andere meelopers, loeide van verontwaardiging omdat een journalist per ongeluk de blagen van Annabel Nanninga en Marck Burema aan de telefoon kreeg? Blijkbaar mag je andermans kinderen bedreigen als je domrechts bent. Domrechts privilege noem ik dat. Dat schorem komt echt overal mee weg. Nou ja, van de witte hoogopgeleide vrouw moet je afblijven, maar verder intimideert en bedreigt de Roze Khmer dat het lieve lust is, zonder dat iemand ook maar een vinger uitsteekt.

Tijd om de genadeklap uit te delen, lijkt me. Blijkbaar zijn er nog teveel bedrijven die adverteren op GeenStijl. Met Frontaal Naakt speel ik niet veel klaar, maar het zou mooi zijn als een witte elitevrouw nu ook eens paal en perk zou stellen aan het bedreigen van kinderen en wie dan ook door de Roze Khmer. Laat ze met hun gore fascistentengels van onze kinderen afblijven.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 08.07.2017 @ 08:49

[Home]
 

26 Reacties

op 08 07 2017 at 09:35 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik heb geen kinderen maar verder mee eens.

op 08 07 2017 at 10:06 schreef Dennis:

En succesvol dat die boycot was. Dat Dumpert draait zo goed dat de Belgen de vermeende verkoopplannen van Geenstijl hebben teruggedraaid toen ze de cijfers zagen.

http://www.quotenet.nl/Nieuws/NRC-eigenaar-Mediahuis-ziet-af-van-verkoop-Geenstijl-199546

op 08 07 2017 at 10:10 schreef Murat:

Tja, ze moeten gewoon exclusief moslims en bruintjes blijven bedreigen, dan blijven de adverteerders wel komen en de publieke verontwaardiging uit.

op 08 07 2017 at 10:40 schreef Chakir:

Kinderen, Jezus wat ben je dan diep gezonken. Inderdaad, de genadeklap. En ik weet precies wat je bedoelt (voor t geval die GeenStijl rukkers dit weer gaan verdraaien naar een letterlijke genadeklap met de hakbijl): alle bedrijven die nu nog steeds op GS adverteren moeten (ja, moeten) daarmee kappen. De Efteling moet zich kapot schamen.

op 08 07 2017 at 10:42 schreef Peter:

Interessant, dus als het genoeg oplevert, hebben ‘weldenkende mensen’ opeens geen moeite meer met ‘dit soort teksten’. Gert Ysebaert is dus gewoon precies zo’n verwerpelijk sujet als Marck Burema.

En jij, Dennis, heb je ook geen moeite met het bedreigen van kinderen?

op 08 07 2017 at 11:04 schreef Peter:

O ja, ik deed weer eens aan een stijlfiguur! Dank, Chakir. Lieve lezers, ‘genadeklap’ is niet, ik herhaal NIET bedoeld als oproep tot geweld! Het is een metafoor!

op 08 07 2017 at 14:12 schreef Sasha Berkman:

Het triomfantelijke toontje van Dennis is misselijkmakend.

op 08 07 2017 at 17:29 schreef sum:

Ondertussen is mongool @pritt en dikke varken van over de 60

op 08 07 2017 at 17:58 schreef William Claassen:

Gert Ysebaert reageert op Quotenetgerucht en blijft bij wat hij gezegd heeft: https://www.villamedia.nl/artikel/reactie-topman-ysebeart-op-bericht-dat-mediahuis-geenstijl-toch-niet-verkoo

op 08 07 2017 at 18:13 schreef Murat:

William,

Als de mans woord wat waard is, dan ben ik blij.

op 08 07 2017 at 19:23 schreef Dennis:

Peter 10:42

Volwassenen die kinderen bedreigen is natuurlijk te treurig voor woorden. Maar als ik het artikel van het ED lees dan is daar ook geen sprake van geweest. De directeur is lastig gevallen en de Facebook pagina van de school is volgekalkt met de gebruikelijke racistische opmerkingen.

Volgens mij heeft de school daar gewoon goed op gereageerd.

op 08 07 2017 at 19:48 schreef Peter:

Mijn kritiek betreft niet de school, maar GeenStijl, Dennis. En als je dreigementen afdoet als ‘lastigvallen’ ben je een politiekcorrecte wegkijker.

op 08 07 2017 at 20:43 schreef ikzelf:

“De directeur is lastig gevallen”

Het gebruikelijke downplayen. Inmiddels zo gebruikelijk in dit land dat niemand er nog van op kijkt.

En het middels afpersing en dreigementen menen te moeten bepalen wat kinderen wel en niet mogen bezoeken staat toch wel erg dicht bij het bedreigen van de persoonlijke bewegingsvrijheid van kinderen, Dennis.

op 08 07 2017 at 22:11 schreef Chakir:

Politiekcorrecte wegkijkers zoals Dennis maken mogelijk dat GS nog steeds adverteerders heeft. Dit is namelijk de grootste groep onder de miljoenen bezoekers. Zij vinden dat mensen ook niet overal een drama van moeten maken. Gewoon een beetje lachuh! Als ze iets te ver zijn gegaan, niks aan t handje: “gewoon verstandig reageren”. Daarna allemaal weer gezellig meedoen en doorgaan.

op 09 07 2017 at 21:28 schreef dewanand:

============== [wfor1346:28]

N1. Citaat txt Peter Breedveld:
‘Het voltrekt zich altijd volgens hetzelfde stramien: GeenStijl pakt een stukje tekst of een foto en wekt de woede van zijn lezers op met een manipulatieve manier van ‘duiden’.’

N2. Een vraagje Peter: ben jij het ons eens dat geenstijl een soort geestelijke welvaartsmoeheids ziekte is van lange, grootgeschapen, superintelligente homo en biseksuele BLANKE ARISCHE HOLLANDSE MANNEN? Soort toetsenbord verkrachters he met hun digitale nano piemels he???

N3. Ja joh Peter digitale massa verkrachting is de nieuwste ziekte van Porno Sapiens, en ook hier op deze pagina van jou zie je dat, ref gif he met lange, grootgeschapen blanke mannen die naakt voetballen zodat elke kleine, korte, ondervoede hindoe/koeliemeid erop kan vingeren achter haar smartphone in Indiase slums.

N4. Wieroe miaauwt: ‘Ach dewa aapje beter is al deze lange, grootgeschapen, superieure blanke hollandse heteromannen met behoud v bijstand naar india te deporteren…..’

op 10 07 2017 at 21:36 schreef Chris:

GS noemt iedereen linksfascist. FN noemt iedereen rechtsfascist. VK noemt iedereen fascist. We gaan ver komen zo. Als iedereen nou eens een beetje kalm doet. Ik ben net terug van een drie weekjes vakantie in NL. Eindelijk weer thuis in mijn racistische Indonesië (en nee, Sasha, ik ben geen Expat die in een omheind complex woont, gewoon een mannetje die hier na z’n studie op z’n eentje is heengegaan op goed geluk) en NL is gewoon fantastisch. Dat er tendensen zijn waar sommige websites graag gebruik van maken om braaksel te spuwen, zal wel, maar zal me aan me reet roesten. Ik merk wel dat GS zwaar achteruit is gegaan, kwa inhoud betreft. Iedereen lekker tegen elkaar ophitsen. Lekker haten. Way to go.

op 11 07 2017 at 00:22 schreef ex-cellentie:

@Chris

Met kalm doen voorkom je geen genocide

Haat dient bestreden te worden om te voorkomen dat het zo ver komt
We hebben genoeg voorbeelden om te weten waar het toe leidt

En er zijn genoeg voorbeelden in deze haatgolf te noemen om te weten wat er gebeurt .

op 11 07 2017 at 08:36 schreef Murat:

Chris,

We weten echter allemaal dat links-fascisme een Contradictio in terminis is. Een links-fascist bestaat niet. Net als dat een rechts-communist ook niet bestaat. Met andere woorden, het is zo klaar als een klontje wie nu de echte fascisten zijn.

op 11 07 2017 at 10:11 schreef Chris:

Murat,

Dus dan is rechtsfascisme een contaminatie? Niet mee eens. Natuurlijk kan iedere sociale of politieke groep fascistoide trekken hebben, of zelfs doorslaan en gewoonweg fascistisch zijn.

op 11 07 2017 at 10:24 schreef MNb:

“maar zal me aan me reet roesten”
Dat is nou net het verschil tussen jou en ons. Het zal ons niet aan onze achterwerken roesten dat hele bevolkingsgroepen te lijden hebben.

“Dus dan is rechtsfascisme een contaminatie?”
Logica is ook al niet je sterkste punt. Dit is een fraaie non-sequitur.

op 11 07 2017 at 10:39 schreef Murat:

Nee Chris,

Fascisme is defacto rechts.

Waar jij het over hebt is autoritarisme en totalitarisme, deze kunnen beide ook links zijn.

Fascisme, is echter virulent anti-links en hartstikke rechts.

Dus nee, links-fascisme bestaat niet. Rechts kan blaten wat het wil, fascisme behoort enkel tot haar politieke spectrum, punt uit.

Antiracisten, communisten, socialisten, om maar wat voorbeelden te noemen, kunnen autoritair zijn, maar geen fascisten.

op 11 07 2017 at 10:52 schreef Kshatriya:

@ Murat
Iedereen die zijn ideologische zin wil doordrukken met geweld is een fascist. Klaar. Zijn we daar ook eens vanaf, van dat kansloze links-rechts gelul. Geen dank.

op 11 07 2017 at 13:53 schreef ikzelf:

Ja, laten we allemaal onze eigen definities gaan hanteren. Worden discussies die toch al elke inhoud voorbij schieten wel zo lekker duidelijk van. Het Geen Stijl-niveau als norm.

op 11 07 2017 at 14:53 schreef Chakir:

Definitie discussies zijn (per definitie) kansloze exercities en daarom begin ik er gewoon niet aan. Het is heel simpel: het gaat hier om een groep haatzaaiers met fascistoïde trekjes met een best wel groot bereik en invloed op ons allemaal. De meesten van “ons allemaal” reageren volgens de eerste wet van Newton. De opmerking “zal aan me reet roesten” is geheel conform die wet. De waarde van FN is (voor mij althans) dat in al die jaren dat PB, ruim vóór welke opiniemaker dan ook, je enigszins voorbereidt op die traagheid van mensen. En ook in een toon die prettig en aangenaam is ;)
Neem nu de term “politieke correctheid”: een term die decennialang aan links is blijven plakken, maar al jaren terug is op deze site aangegeven en aangetoond dat t duidelijk aan rechts kleeft. In 2017 nemen steeds meer mensen dat idee over (kan de link niet vinden PB).

op 11 07 2017 at 18:37 schreef Chris:

Ik zeg niet dat dingen die gebeuren me niet schelen, maar wel de gepolariseerde berichtgeving erover. Van alle kanten. Dat is hier op FN net zo goed het geval. Je kan hier bijna niets goed zeggen.

op 11 07 2017 at 22:22 schreef Martijn:

Politieke correctheid als term is ooit verzonnen door links maar nu al heel lang gehijacked, voorzien van nieuwe betekenis ook, door rechts als imaginary enemy.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS