Home » Archief » Lekker lachen met Domrechts


[22.05.2018]

Lekker lachen met Domrechts

Peter Breedveld


Scène uit ‘Elysia, Valley of the Nudes‘ (1935)

Domrechts is voor de onbeperkte vrije meningsuiting, dat is genoegzaam bekend. Alles moet gezegd kunnen worden, en niemand mag worden ontzien. Zoals Eddy Terstall laatst nog schreef: nergens voor nodig dat niet-Westerse Nederlanders in bescherming worden genomen tegen het vrije debat. Dat is PA-TER-NA-LIS-ME!

Nou, en dat hebben we geweten, de afgelopen jaren. Geschuddebuikt hebben we toen Annabel Nanninga verdrinkende vluchtelingen uitschold voor ‘dobbernegers’, en we gingen alleen maar meer van haar houden toen ze loeiharde grappen maakte over de Holocaust. Samen met haar betreurden we dat Hitler was vergeten de moraalridders in zijn mooie gasovens te gooien en we vonden ook dat het mooi zou zijn als er eens een Jood werd doodgeschoten, alleen maar om Natascha van Weezel van haar moraalpaard te zien donderen.

Marokkanen doodschieten

Moslims beschermen tegen het vrije debat? Vuile paternalist! Geeft er dan niemand om migrantendochters? Hier, gaan we eens lekker met elkaar in de Balie in conclaaf over de beste manier om Nederland Muslimrein te maken! Moslims vergassen! Marokkanen doodschieten! Vluchtelingen in tienen hakken! Verfrissende ideeën allemaal, Toos! Jij zegt tenminste waar het op staat, Piet! Kom erover vertellen in Pauw!

Paul Scheffer kreeg een hissy fit toen een hogeschool weigerde een Mohammed-cartoon over de campus te verspreiden. Dat moest, vond hij, voor de vrije rechtsstaat! Met hun potloodje in de hand gingen de Charlies met honderden tegelijk de straat op om te demonstreren voor hun door God! Gegeven! Recht! om moslims te kwetsen!

Bijna verklaarden we de oorlog aan Turkije vanwege de vrije meningsuiting van Ebru fucking Umar.

Varken roosteren

En het Palestijnenprobleem? Eugenetica, stelt Leon de Winter voor. Dikke lul drie bier, kirde Laurence Blik, toen Israel voor de zoveelste keer de Gazanen helemaal de tiefus bombardeerde. Bij GeenStijl worden ze daar ook altijd geil van. GeenStijl, waar ze ook graag een antisemitisch grapje maken. Esther Voet en Elma Drayer moeten dan grinniken.

U zag vijf alinea’s geleden al waar dit heengaat, uiteraard. U weet ook dat ik nog vijf alinea’s had kunnen doorgaan. Wel vijftien alinea’s. Niets is Domrechts te dol als het gaat om de vrije meningsuiting, mits de vrije meningsuiting behoort tot het gilde der Breivikvererende moslimvreters dat tijdens de Ramadan lekker een varken gaat staan roosteren naast een moskee. Want dat is vrij! debat! en daar mogen niet-westerse Nederlanders (of Vlamingen) niet tegen in bescherming worden genomen!

Bloed huilen

Maar Sanne Wallis de Vries die Israel op de hak neemt! Kijk ze apestront gaan, dan. “Jodenhaat is nu mainstream geworden!” huilt Wierd Duk, die altijd klaagt dat je niks meer mag zeggen van policor Nederland. CIDI, De Telegraaf, GeenStijl, Leon de Winter, het hele Charliedom huilt bloed vanwege een stukje satire over Israel.

“We zeiden dat niet-westerse Nederlanders niet moet worden beschermd! Israel-fans zijn geen niet-westerse Nederlanders!”

Ja maar ons antisemitisme is grappig, zegt de huisantisemiet van GeenStijl, Bart Nijman, die tijdens het Eurosongfestival vertwijfeld roept waar Hamas blijft als je die nodig hebt wanneer Israel aan de beurt is.

Eigen antisemitisme eerst!

Sneue hoer

Ook sloeg Domrechts op tilt vanwege een grap van Tofik Dibi, een sneer naar al die mensen die al vanaf dag één van de Ramadan over de Ramadan zitten te zeiken, en de hitsers die menen dat we straks allemaal verplicht moeten ramadannen, en verplicht naar Mekka en zo. De Amerikaanse islamofoob Robert Spencer maakte er een serieus dreigement van en hoppa, daar staat het halve land weer te schuimbekken.

Dat zijn geen leuke grappen, vindt ook Bart Nijman, de humordeskundige die hele leuke Holocaustgrapjes maakt.

En kijk Bert Brullen tekeer gaan, dan. Bert Brullen, die mensen uitscheldt voor ‘sneue hoer’, en zegt dat ze mogen sterven als ze kritiek op hem hebben. Bert ‘hebben ze een negerpik in je hol gedouwd of ben je overreden door een Suzuki Swift’ Brullen. Die trouwens ook wel van een grapje houdt over de mooie gasovens van Hitler. Die vindt dat het wel makkelijk achteraf oordelen is over die SS’ers die joden de gasovens in douwden. Dat was toen nog helemaal niet zo klip en klaar, dat zulks not done is.

Beste mensen van Domrechts, zijn jullie niet klaar voor de moderniteit of zo? Jullie moeten maar eelt kweken! Hier in Nederland maken we grappen over elkaar, en we ontzien niemand! Wen er maar aan!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Lekker lachen, Peter Breedveld, 22.05.2018 @ 07:47

[Home]
 

1 Reactie

op 22 05 2018 at 11:37 schreef Peter:

Jeremiëren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS