Home » Archief » Links zijn is nog net niet verboten in Nederland, maar veel scheelt het niet


[21.12.2019]

Links zijn is nog net niet verboten in Nederland, maar veel scheelt het niet

Peter Breedveld


Scène uit Survive Style 5+

Hoeveel jaar moeten we nou al dag-in, dag-uit aanhoren dat je niks mag zeggen als je rechts bent, en dat alle media links zijn? Minstens vijftien jaar, elk fucking dag, krijgen we deze verongelijkte kutracisten bij het ontbijt, de lunch en het diner en als vieruurtje. ’s Avonds voor het slapen gaan mag er ook nog even een tafel racisten leeglopen op een publieke én een commerciële zender. Naast racistisch zijn ze vaak ook nog misogyn, homofoob, transfoob en fucking achterlijker dan een gelobotomiseerde pitbull.

Elke zaterdag staan de weekend-edities van onze kwaliteitskranten vol hagiografische interviews met de racistische fascisten van dienst. Allemaal haten ze migranten en moslims, allemaal willen ze grondrechten afschaffen en de rechterlijke macht inperken, maar waag het niet ze racistische fascisten te noemen, dan krijg je het hele land over je heen.

Links is totáál afwezig in de media. Of u moet denken dan Jesse Klaver links is, maar dan volgt u het nieuws niet goed. Klaver ging zonder strubbelen akkoord met de neoliberale begroting van het kabinet omdat hij bij zijn kinderen wil zijn, probeerde de Amsterdamse afdeling van zijn partij te verbieden tegen fascisten te demonstreren en laatst stemde zijn partij nog vóór een belastingplan dat de rijken rijker maakt en de armen arm houdt.

Belachelijke nonsens

Je bent dus een imbeciel als je, zoals een anonieme mevrouw in dit RTLNieuws-artikel, beweert dat je niet rechts mag zijn en “alleen maar linkse meningen hoort”. Het “damaggienieseggewantdanbejjegelijkeenracist”-gezeik was vijftien jaar geleden al aantoonbaar belachelijke nonsens, werd in Het Algemeen Dagblad door Wierd Duk helemaal uitgewoond en elke journalist die dit nu nog als ‘nieuws’ brengt, is geen knip voor de neus waard.

“Alleen maar linkse meningen”. Laatst was er één linkse mening te horen, op een relatief onbekende website, van socioloog Willem Schinkel, die net een nieuw boek uit heeft. Schinkel houdt zich niet aan de taboes en dogma’s van de Neoliberale Kerk en is uitgesproken antikapitalistisch. Het halve land ging apestront. Hoe durfde Schinkel zulke dingen te zeggen? Knettergestoord! Hoort niet op de universiteit thuis, vinden Han ten Broeke en Zihni Özdil (die zo tegen “deplatforming” is. Deplatforming van fascisten, that is), laat zien dat alle zorgen over de “ultralinkse academie” terecht zijn, aldus Wierd Duk. Van Arjen van Veelen mag Schinkel niet, van Cas Mudde ook niet en socioloog Ruud Koopmans ging NSB’en bij de Koninklijke Academie der Wetenschappen.

Sylvana uitroeien

“Alleen maar linkse meningen”. Iedereen die maar een hint van een linkse mening laat horen, wordt afgemaakt door media, politiek en het gajes dat tegenwoordig doorgaat voor “de kiezer”. Docenten die iets kritisch over Baudet durven te zeggen, worden geschandpaald in de kwaliteitsmedia. Hell, er zijn al mensen ontslagen omdat ze de PVV racistisch vinden! Een vrouw die tijdens een demonstratie een provocatief liedje zong over Baudet, is door de rechter veroordeeld en Erik van Muiswinkel mag geen Sinterklaas spelen vanwege zijn linkse opvattingen. Sylvana Simons kreeg van “links” en rechts in de Amsterdamse gemeenteraad te horen dat ze haar bek moest houden en nederig moest zijn. Johan Derksen betreurt het, openlijk voor een miljoenenpubliek, dat hij Simons niet mag uitroeien. “Als je Sylvana uit wilt roeien zeg dan paf.”

Ik moest deze zomer voor de rechter verschijnen omdat ik een racistische troll had beledigd.

Holocaustontkenners

Links zijn is nog net niet verboten in Nederland, maar veel schelen doet het niet. Iedereen moet op commando rechtse borrelpraat opboeren. “De multiculturele samenleving is mislukt”; “We kunnen niet zomaar onbeperkt iedereen toelaten”; “De islam is onverenigbaar met de Westerse beschaving”; “De cum van bankiers smaakt naar champagne”. En toch zijn er vijftigduizend imbecielen lid geworden van Ongehoord Nederland, de omroep die belooft eindelijk eens een rechts geluid te gaan laten horen. De omroep waarvan de racistische Holocaustontkenner Joost Niemöller één van de oprichters is, maar die een andere oprichter loosde omdat die dacht dat Holocaustontkenning dus ook wel één van de “ongehoorde meningen” was die bij Ongehoord Nederland aan bod zou komen.

De anonieme mevrouw in dat RTLNieuws-artikel hoopt dat je bij Ongehoord Nederland eindelijk ook eens mensen hoort die tegen het terughalen van IS-bruiden zijn. Leef je dan in een parallelle werkelijkheid, of wat? Google ‘IS-bruiden’, trut, en zie hoe dom je bazelt.

“Als je een beetje rechts bent, word je al snel uitgemaakt voor racist”, klaagt ze. Nee, als je lid wordt van een omroep van een racist die gelooft dat zwarte en bruine mensen vaker verkrachters zijn dan witten, dan bén je een racist. En als je echt verwacht dat Ongehoord Nederland “een platform wordt waar wel die heerlijk saaie wetenschappelijke onderbouwing te zien zal zijn”, zoals een ander ON-lid in hetzelfde stuk, ben je een racistische imbeciel.

Migratie en islam

Onze premier, intussen, belooft ons dat het komende jaar in het teken zal staan van migratie. Daarmee suggereert hij dat de afgelopen vijftien jaar niet in het teken hebben gestaan van migratie, zoals niemand het ook ooit over de islam durft te hebben, uit angst voor racist te worden uitgemaakt.

Volgend jaar zal, net als de afgelopen jaren, in het teken staan van migratie. Dat zal nog een paar jaar doorgaan, totdat Nederland onder water staat omdat het komende jaar in het teken van het klimaat zou moeten staan maar we een zak slijm als premier hebben. Dan zal alles wéér in het teken staan van migratie. Onze migratie.

Steun het enige echt linkse geluid in medialand! Steun Frontaal Naakt!

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.12.2019 @ 14:28

[Home]
 

1 Reactie

op 21 12 2019 at 14:28 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS