Home » Archief » Wierd Duk de geniepige klootzak


[04.09.2021]

Wierd Duk de geniepige klootzak

Peter Breedveld


Foto: Anne Brigman.

Domrechts wordt altijd loeikwaad om mensen die racisme duiden, want er is helemaal geen racisme, althans niet bij witte mensen, behalve bij antiracisten. “O jij maakt onderscheid tussen witte en gekleurde mensen, ik zíe dat verschil niet eens! Jij bent het, die in kleur denkt! Jij bent hier de racist!”

Wierd Duk is er zo één die niet in kleur denkt en daarom woedend wordt, nee, “pissed” om een interview met de Leidse hoogleraar Judi Mesman, die seksistische en racistische vooroordelen onderzoekt. Mesman zegt dat kinderen die vooroordelen meekrijgen van hun opvoeders en nou, dát schiet de kwekkergek in het verkeerde keelgat. “Mijn zoontje ziet geen kleur!” foetert hij. “Het zijn juist dit soort hoogleraren die het racisme erbij de kinderen inpompen!”

Marokkaanse moeders

Mesman heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan waaruit blijkt dat kinderen racistische vooroordelen koesteren, maar dat zijn volgens Duk ammaal leuges. Racisme bestáát helemaal niet volgens hem. Bij de school van zijn zoontje staan Surinamers, Marokkaanse moeders met hoofddoek, Kaapverdianen en Turkse opa’s gezellig met elkaar te praten. “En ik sta daar tussen te kletsen”, oreert hij. Eén en al harmoniemodel daaro.

Sapperdeflap! Dat is wel recht tegenovergesteld aan wat Duk ons de afgelopen jaren bloedfanatiek heeft proberen wijs te maken! Dat de moslims en allochtonen onze straten overnemen, dat de multiculturele samenleving ons de das omdoet, dat het Avondland valt, dat autochtonen wapens aan het verzamelen zijn voor de gewapende clash, dat er een politieke aardverschuiving nodig is om te voorkomen dat we niet onder de voet gelopen worden door dat verkrachtende, rovende, moordende en frauderende tuig. Salafisten in het Rotterdamse gemeentehuis, terroristen aan de VU! En islamisten als Nadia Bouras, die onze instituties overnemen om er hun agenda door te drukken!

Allemaal *POEF!* verdwenen, want nu blijkt de leeuw te liggen met het lam voor de school waar Duks zoontje met zijn blanke, zwarte, bruine en gele kameraadjes speelt, zich totaal onbewust van het naderende onheil dat door zijn vader al sinds jaar en dag in de voormalige nazikrant wordt voorspeld. Domrechts doet dit constant: schreeuwen dat de multiculturele samenleving op springen staat, dat het zo niet langer kan, dat burgers elkaar naar het leven staan, dat onze roomblanke dochters niet veilig zijn en als dan iemand wetenschappelijk aantoont dat intolerantie inderdaad heerst op het schoolplein, in de collegezalen en op de arbeidsmarkt: “Huh? Waar heb je het over? Ik zit hier met mijn Marokkaanse buurman koranverzen te bestuderen, mijn zoontje speelt met een gele, wat lul je? Er is niks aan de hand, man! Je zit een boel drukte te maken om niks!”

Vreemdelingenhaat

Ik heb al twee jaar geen last meer van Duk, dus af en toe dreig ik ‘m te vergeten. Maar vanmorgen zag ik dat hij een nieuwe obsessie heeft: de immens populaire twitteraar en nu ook Trouw-columnist Emine Uğur, die hem een tijdje geleden gruwelijk vernederde door hem met zijn snuit in zijn eigen drekje te wrijven. Sindsdien, zo kennen we de Dukster, zint hij op wraak. Dat doet hij dan steevast door iemand te framen en over te leveren aan zijn trollenleger. Uğur had van de week getweet dat vreemdelingenhaat inmiddels zo genormaliseerd is, dat ze niet uitsluit door de Nederlandse overheid te worden uitgezet. En wie het nieuws een beetje volgt, zal moeten beamen dat dit niet heel erg denkbeeldig is. Niemand grijpt in als Wilders in het hart van onze democratie zijn Hitleriaanse speeches staat af te draaien en de VVD veegt onder de bezielende leiding van Staatsman Rutte opzichtig haar reet af met de wet.

Daar kreeg ze het al door aan de stok met Esther Voet, hoofdredacteur van het blad dat, zoals Natasha Gerson terecht opmerkt, “wekelijks iemand snottert dat de Joodse Nederlanders gelukkig Israel nog achter de hand hebben vanwege het onlééfbare antisemitisme hier”, en met staatssecretaris Dilan Yesilgöz, die laat zien dat ze in de politiek zit om haar eigen belang te dienen en dat van niemand anders.

Geniepige klootzak

Maar Wierd Duk verdraait Uğurs woorden, zoals hij altijd doet, en hij gooit nog wat olie op het vuur door te beweren dat volgens Uğur “alle PVV’ers laagopgeleide racisten zijn”. Dit nu is een gotspe, want juist Uğur weet dondersgoed dat racisten en PVV-stemmers in alle lagen van de bevolking zitten. Het is Duk die de mythe in stand houdt dat PVV’ers, en islamofoben, en Zwarte Piet-fans laagopgeleide verdrukten des volks zijn, die zich niet goed kunnen uitdrukken, die niet gehoord worden, die geen podium hebben en alleen Duk als hun spreekbuis hebben. Dat is godverdomme zijn verdienmodel.

Dat is dan zo’n moment dat ik me weer realiseer wat een achterbakse, geniepige klootzak Duk is, wat een gereformeerd, vunzig stokertje, dat nooit met een tegenstander in debat gaat, maar altijd veilig vanachter z’n computertje mensen zit op te hitsen.

Voor school lekker kletsen met Turkse opa’s en Marokkaanse moeders en mooi weer spelen, als-ie weer thuis is, meehelpen het land voor deze mensen onleefbaar te maken.

Laffe lul.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.09.2021 @ 17:23

[Home]
 

1 Reactie

op 04 09 2021 at 17:23 schreef Peter:

Commentaar? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS