Home » Archief » Keppeltjes voor immigrantenhaat


[30.05.2019]

Keppeltjes voor immigrantenhaat

Peter Breedveld

Kan het cynischer dan Thierry Baudet, die met nazi’s dineert, koketteert met zijn bewondering voor een nazi-collaborateur, die nazi-collaborateur Phillipe Pétain prijst, die samen met Geerten Waling op audiëntie gaat bij de rabiate antisemiet Jean-Marie Le Pen, diens antisemitische nazi-lingo overneemt, die de antisemitische nazi-bewonderaar Annabel Nanninga tot prominent van zijn partij maakt, die twee weken geleden nog door het CIDI op de vingers werd getikt omdat hij een racistisch hitsfilmpje van een nazi-club had geleend van een antisemitische website en die dan een fucking keppeltje opzet om op een demonstratie tegen antisemitisme een haatspeech te gaan houden tegen immigranten en moslims?

Ik heb het al vaker gezegd: weinig antisemieten zijn zo rabiaat antisemitisch als de filosemieten die je alleen maar over antisemitisme hoort als ze kunnen hitsen tegen moslims. Die Israël zien als voorpost in de oorlog tegen de islam. Die alleen maar in joden zijn geïnteresseerd als die slachtoffer zijn van moslims en andere zwartharigen. Die joden en de Holocaust gebruiken als instrumenten voor het verspreiden van immigrantenhaat, ik noem dat antisemitisme.

Joden tegen moslims

Elma Drayer is zo iemand. Gaat synagoges langs om joden op te zetten tegen moslims. Moet evenwel grinniken om het antisemitisme op GeenStijl. Esther Voet vindt antisemitisme ook heel leuk als het van witte, extreemrechtse hufters komt. Ook types als Kees van der Staaij en Gert-Jan Segers spreken zich alleen maar uit tegen antisemitisme door moslims. Over het virulente antisemitisme in eigen kring houden ze stijf de lippen op elkaar.

Eigen antisemitisme eerst.

Maar Thierry Baudet die, nota bene samen met Theo Hiddema de moslims als grote boosdoener aanwijst terwijl hij zelf alles doet om antisemieten te normaliseren, op een demonstratie tegen antisemitisme? Die daarvoor een podium krijgt aangeboden door de directeur van het CIDI? Dat slaat echt alles. Ik kon gewoon niet geloven wat ik zag.

Extreemrechts

Moslims en immigranten de schuld geven van antisemitisme is erg in de mode. Niet alleen extreemrechts doet het, ook types als Bas Heijne maken zich er schuldig aan. Hoe groot het aandeel is van immigranten in het totaal van antisemitische incidenten, en hoeveel er precies voor rekening komt van extreemrechts en ander wit gespuis, is haast onmogelijk te bepalen. Een paar weken geleden beweerde de Duitse regering bijvoorbeeld dat 90 procent van het antisemitisme op het conto staat van extreemrechts, maar dat werd meteen weer ontkracht in verschillende media.

Dat is wel steevast de reactie in brede kring, dat als er gewezen wordt naar extreemrechts extremisme, heel veel mensen hun stinkende best doen om ons te overtuigen dat het gevaar niet van extreemrechts komt maar van de moslims. En van Links. Zie bijvoorbeeld dit geschuimbek op The Post Online van Bert Brussen die er alles aan gelegen is om het extreemrechtse straatje schoon te vegen ten koste van, uiteraard, de moslims.

Op Twitter komen rechtse trollen constant aanzetten met hoogleraar sociologie Ruud Koopmans, totaal geobsedeerd door moslims en een lieveling van extreemrechts. Ook Koopmans betoogt dat antisemitisme in Europa voor rekening komt van de moslims.

Kristallnacht

Nu is antisemitisme zonder meer prominent onder Nederlanders met een migrantenachtergrond. Toen ik daar vroeger op wees, werd ik trouwens vaak als extreemrechts weggezet door dezelfde types die ik nu 24/7 zie oreren over uit het Midden-Oosten overgewaaide jodenhaat.

Maar daar tegenover staat dat de media tegenwoordig echt uitsluitend geïnteresseerd zijn in antisemitisme door mensen met een migrantenachtergrond. Daarbij wordt elk incident opgeblazen tot gigantische proporties. Ook neemt het CIDI in haar antisemitismemonitor incidenten op die totaal zijn verzonnen, zoals een ‘Kristallnacht’ in Buitenveldert, opgetekend en korte tijd later snel weer gedelete door een schijnbaar dronken Stan de Jong, maar het fictieve voorval eindigde wel in de CIDI-monitor.

Een Turkse puber die zegt dat Hitler zijn werk had moeten afmaken, houdt de gemoederen makkelijk twee tot drie weken verhit. Maar Bart Nijman die als een Hitler op speed tekeer gaat tegen joden? Wordt niet eens opgemerkt. Het antisemitisme van Annabel Nanninga wordt door bijna iedereen fel verdedigd. Columnisten in de Volkskrant, NRC en Trouw nemen het voor haar op. Het mens wordt binnenkort senator!

Kijk, en zo kom je natuurlijk makkelijk aan je bewijs tegen de moslims. Je negeert gewoon al het antisemitisme van een witte christen of atheïst, of je verdedigt dat zelfs vurig met z’n allen, zoals in het geval van Annabel Nanninga, en gaat bij elke Marokkaan die geen jodenkoeken lust steevast twee weken lang apestront en voilá, je hebt zo je draagvlak voor het sluiten van de grenzen voor al dat bruine gespuis.

Racistische troll

Baudet is trouwens sowieso een racistische troll. Gisteren liep hij ook met een rood vestje van de FNV te demonstreren voor een beter pensioen. Althans, hij hield de andere demonstranten voor dat hun pensioen erbij inschiet omdat al het geld opgaat aan immigranten en de klimaat-hoax.

Keppeltje, rood hesje, maakt niet uit. Als hij maar kan hitsen tegen bruinen en zwarten. Met een grote dikke thumbs up van onze kwaliteitsmedia, die geen genoeg kunnen krijgen van deze haatzaaier.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.05.2019 @ 10:34

[Home]
 

1 Reactie

op 30 05 2019 at 10:35 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS