Home » Archief » Wat je allemaal niet mag zeggen in dit land


[15.09.2018]

Wat je allemaal niet mag zeggen in dit land

Peter Breedveld


Josephine Baker

Er is een cultus van witte mannen die continu jammeren en klagen dat ze helemaal niks meer mogen zeggen. Ze mogen niks over moslims zeggen, een grapje over homo’s mag niet meer, ze moeten transen respecteren en dat ze geen ‘neger’ mogen zeggen zien ze ook als een grove misstand.

Daarom kakken ze de kranten en televisieprogramma’s vol met grove scheldkannonades tegen moslims, schrijven ze in hun kwaliteitsmedia dat ‘bouwdozen’ (‘zo noemen wij transgenders, haha’) maar tussen twee auto’s moeten pissen met hun gezeik over genderneutrale wc’s, zetten ze lekker expres 389 keer het woord ‘neger’ in hun stuk, waarin ze betogen dat de transatlantische slavenhandel één grote zomervakantie was voor de zwarte Afrikanen, en bedreigen ze heel ludiek iedere smerige kutnicht die iets zegt dat ze niet bevalt.

Omdat ze dat niet mogen.

De fascistische racist Wierd Duk heeft nu weer een interview in zijn voormalige Nazikrant met een filmmaker die zelfs niet mag denken wat-ie wil, dat is wel heel extreem. Maar het staat in de krant, wat-ie denkt, want Duk schrijft alles op wat je niet op mag schrijven en als je zegt dat je dat stom vindt gaat-ie bij je werkgever eisen dat je ontslagen wordt.

Dit alles in dienst van de vrije meningsuiting.

Doorgeslagen politieke correctheid

Mijn progressieve vrienden, de mensen in mijn kamp, de antiracisten, islamlikkers en Gutmenschen, de mensen op de loonlijst van George Soros, lachen om twee lullo’s die een boek hebben geschreven over dat je niks meer mag zeggen en in alle media worden geïnterviewd over dat je niks meer mag zeggen. Nederland gaat gebukt onder doorgeslagen politieke correctheid, zeggen ze.

Haha! Zeggen mijn vrienden, je mag hier alles zeggen, en al twintig jaar lang wordt hier ook echt alles gezegd over moslims, allochtonen, vluchtelingen, homo’s, transgenders, gehandicapten en noem maar op. En daar hebben ze een punt. Je vraagt je af wat die twee lullo’s zo graag willen zeggen dat nog niet is gezegd.

Maar toch is het waar, wat ze beweren. Je mag lang niet alles zeggen in Nederland. Je mag niet voor de grap zeggen dat VN-troepen beter PVV’ers kunnen doodschieten dan onschuldige Afghanen, je mag niet zeggen dat Lodewijk Asscher enger is dan Geert Wilders, je mag geen racisme zeggen en je mag geen fascist zeggen. Je mag niet tegen Zwarte Piet protesteren, je mag geen harde cartoons over Geert Wilders tekenen, je mag niet zeggen dat Erdogan de minste van meerdere kwaden is.

Verwant met Anders Breivik

Mark van Zons leven moest kapot omdat hij tweette dat we misschien pas in vrede kunnen leven als we de hele aanhang van Wilders uitroeien. Maar Annabel Nanninga’s carrière gaat lekker, terwijl zij het mooi zou vinden als er een Jood wordt doodgeschoten, zodat haar gelijk is bewezen. Wie oproept om moslims te vergassen, krijgt een ereplekje aan de borreltafel van Jeroen Pauw. Theodor Holman verklaart zich openlijk verwant met massamoordenaar Anders Breivik, geen centje pijn.

Waaruit maar weer blijkt: alles mag gezegd worden in Nederland, maar het ligt eraan wie het zegt. Femke Halsema vindt bijvoorbeeld dat je niet mag zeggen dat vrouwen onderdanig moeten zijn en dat homo’s criminelen zijn. Tenminste, als je moslim bent. En als het een christen is die zoiets zegt, dan moet de moslim daarvoor de prijs betalen. Kijk maar, hier zegt ze het echt: het was een christen die zei dat homo’s criminelen zijn, maar dan moet er van haar een moskee dicht.

Dat zal die christenen leren!

Gelijkschakeling van de media

Een kritisch stukje schrijven over de islamofobe oprispingen van Halsema? Streng verboten! Halsema kreeg ervan langs in een stuk op Joop.nl, maar kennelijk was dat geplaatst toen hoofdredacteur Francisco van Jole er even niet was. Toen hij het ontdekte heeft hij het er meteen afgehaald.

Daarom staat het nu op Frontaal Naakt. “Ja maar, Peter”, hoor ik u nu al zeggen met een zeikstemmetje, “het mág dus wel, kritiek op Halsema hebben! Het staat nu toch op Frontaal Naakt? Niemand verbiedt je dat toch?”

Ja en nee. Wettelijk zal niemand mij kunnen beletten kritische stukken over Halsema te plaatsen. Maar dat mensen hun toevlucht hier zoeken omdat ze nergens anders terechtkunnen, vanwege de gelijkschakeling van de media, dat zegt toch wel wat. En vergeet niet dat ik besmeurd ben in de media vanwege mijn pittige kritiek op Domrechts. Dat De Telegraaf en Elsevier en Het Parool en Elsevier en Trouw geprobeerd hebben me te framen als identiteitsdief en antisemiet, dat Lodewijk Asscher op me heeft gejaagd, dat ik ben geïntimideerd door GeenStijl en Powned en vierduizend bedreigingen voor mijn kiezen kreeg vanwege mijn fucking mening.

Gore kutracist

De virulente antisemiet, vrouwenbedreiger en racist Bart Nijman heeft een column in de Nieuwe Revu en wordt regelmatig gevraagd naar zijn mening over van alles door de kwaliteitsmedia, hij is een volkomen respectabele figuur. Annabel Nanninga, die van de dobbernegers en de dode Joden, ook. Vereerd en bejubeld wordt ze. Beroepsracist Baudet wordt elke week publiekelijk afgezogen door een kwaliteitsjournalist, die daarna zweert dat Baudets cum het lekkerste is op hemel en aarde. De nazi Wim van Rooy schuift aan bij Buitenhof en in de Balie, om met Paul Cliteur even de Endlösung van het moslimprobleem te bespreken.

Maar ik, de antiracist, evangelist van het harmoniemodel, niemand kan ontkennen dat ik ben uitgekotst. Dat ik word gezien als het laagste van het laagste. Over mij wordt van alles gezegd en geschreven, maar voor mijn kant van het verhaal heeft nog nooit een journalist aangeklopt. Liever wenden ze zich tot mijn werkgever. “Wanneer wordt-ie nou eens ontslagen?”

Dus nee, je mag niet alles zeggen in Nederland. Als je geen domrechtse reactionaire misogyne gore kutracist bent, that is.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.09.2018 @ 14:40

[Home]
 

1 Reactie

op 15 09 2018 at 14:42 schreef Peter:

Mag u ook niks meer zeggen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS