Home » Archief » De publieke omroep heeft een knalgroot racisme-probleem


[05.12.2020]

De publieke omroep heeft een knalgroot racisme-probleem

Peter Breedveld


Illustratie: Haddon Sundblom

Van de week werd bekend dat meerdere leden van het Outbreak Management Team (OMT) worden bedreigd en moeten worden beveiligd. Ik moet natuurlijk geschokt zijn, maar dat ben ik niet. Iedereen die iets doet wat niet naar de zin is van de Boze Burgers, wordt bedreigd. Als je een asielzoekerscentrum in je gemeente wil vestigen, word je bedreigd, en je kinderen ook. Als je iets doet wat GeenStijl stom vindt, word je bedreigd. Als je tegen Zwarte Piet bent, word je bedreigd. Als je iets doet wat de boeren niet zint, word je bedreigd en krijg je bezoek aan huis. Als je een moslima met een mening bent, word je bedreigd, als je het met Boze Burger-fluisteraar Wierd Duk aan de stok krijgt, wordt je kind bedreigd. Dat gaat nou al jaren en jaren zo.

Het zou het hele land duidelijk moeten zijn dat het grootste gevaar in Nederland komt van de chronisch ontevreden witte troglodiet met zijn volgevreten kop, daar is echt niemand veilig voor, maar waar het land al drie weken volledig door van de leg is, is een moslima met een hoofddoek op de negende plek van de GroenLinkse verkiezingslijst die iets aan het klimaat wil doen. Die hele Moslimbroeder-band, die Kauthar Bouchallikht zou hebben, is nou al duizend keer met bewijzen en argumenten aan flarden geblazen, maar Domrechts blijft schuimbekken, echt niet normaal.

Moslimkartel

Nausicaa Marbe, bijvoorbeeld, die zich kapot zou moeten schamen voor haar aandeel in de hetze tegen de Amsterdamse gemeente-ambtenaar Saadia Ait-Taleb, die er door Marbe van werd beschuldigd de spil te zijn van een ‘moslimkartel’, is gewoon een nieuwe islamofobe hetze begonnen, nu tegen Bouchallikht. De hogepriesteres van VrijLinks, haatoma Marieke Hoogwout, is al drie weken lang bijna onafgebroken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat obsessief over Bouchallikht aan het twitteren. Tijs van de Brink, die in zijn tv- en radioprogramma’s constant allerlei domrechtse figuren helemaal leeg laat lopen zonder ooit maar één kritische vraag te stellen, klaagde gisteren dat het Bouchallikht te makkelijk was gemaakt in Dit is M. Bouchallikht is met stront overladen in de media en nog is de bloeddorst van Van de Brink niet gelest. Ze moet kapot, met minder neemt Domrechts geen genoegen.

En ze heeft niks gedaan! Niemand bedreigd, geen antisemitische apps verstuurd, niet gefantaseerd over een gewelddadige staatsgreep. Ze vormt geen enkel gevaar, maar ze draagt een hoofddoek, en moet dus te vuur en te zwaard worden bestreden.

Joodse achternaam

Ik zag laatst een fragment uit een andere talkshow, Op1, langskomen, waarin DENK-politicus Farid Azarkan door twee hoogblonde presentatoren eerst werd beschuldigd van antisemitisme (hij had VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz-Zegerius met haar volledige naam aangesproken, de naam waarmee ze op de VVD-website staat; niemand wist dat Zegerius een Joodse achternaam was, nu weet iedereen het; witte Nederlanders hebben iets met Joodse achternamen, merk ik keer op keer op keer) en daarna van het uitschelden van Yesilgöz-Zegerius voor “nep-Turk”. Eerder zag ik dit duo al tekeer gaan tegen Tunuhan Kuzu en de moslims de schuld geven van de tweede corona-golf.

Een dag later werd in hetzelfde programma de VVD aangeprezen om haar diverse kieslijst. Er staan namelijk vrouwen op de eerste vier plaatsen na die van de lijsttrekker (de wegens racisme veroordeelde Mark Rutte, die tegen zwarte mensen grapt dat ze zich niet af hoeven te schminken na het Sinterklaasfeest, allochtonen te verstaan geeft dat ze zich maar in moeten vechten en tegen opstandige Turken zegt dat ze op moeten pleuren). De vier vrouwen zaten in het programma, waar ze zonder één kritische vraag campagne mochten voeren voor de diverse VVD. Twee van hen ken ik niet, maar Bente Becker en Dilan Yesilgöz (keurig zonder Joodse achternaam, geen Joodse achternamen bij Op1) staan toch bekend om hun pittige stellingnames als het om allochtonen en vluchtelingen gaat. Becker, bijvoorbeeld, voert campagne tegen asielzoekers door ze kwalificaties te geven als ‘gespuis’. Yesilgöz-Zegerius bezigt Domrechtse terminologie als ‘betuttel-racisme’ om projecten te bekritiseren om ambtenaren te leren omgaan met burgers met diverse achtergronden. Iemand die zich druk maakt als een allochtoon een vrouw voor ‘hoer’ uitscheldt, maar het recht van Bert Brussen verdedigde om Femke Halsema voor ‘zeikhoer’ uit te schelden.

Racistische stellingnames

Dat zijn expliciet racistische stellingnames die extra gevaarlijk zijn omdat ze het explosieve racisme dat thans in Nederlands heerst, nog extra aanwakkeren. Maar niemand bij de publieke omroep die dáár een paar kritische noten over kraakt. Nee, de dames mochten lekker babbelen hoe relaxt het allemaal bij de VVD gaat vanwege de seksegelijkheid en zo.

Het is duidelijk: de allochtone indringer moet bij de publieke omroep koste wat kost bestreden worden, en daarbij mogen alle journalistieke principes overboord. Framen, laster, intimidatie, hondenfluitjes, alles is geoorloofd. Dat je een Marokkaanse Nederlander van antisemitisme beschuldigt omdat die iemand bij haar Joodse achternaam aanspreekt, hoe groot is je ziekelijke angst voor allochtonen dan wel niet?

De VVD wordt bij de publieke omroep een dag later kritiekloos gepromoot, en ook dáárbij gaat de journalistiek overboord.

De publieke omroep heeft dus overduidelijk een héél groot racisme-probleem.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 05.12.2020 @ 13:17

[Home]
 

1 Reactie

op 05 12 2020 at 13:18 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS